Meryem44 Ravza11 evet gercekten oyle aklina yatarsa bu dediqim iki yontemide bi dene belki rabbim vesile kilar olur mfk doktorada bi bak derim okadar mucize seyler oluyoki allahin izniyle orda ben şok oluyorm hala bile bakarm
Ravza11 Meryem44 mfkyi biliyorum ben 2 aydır kullanıyorum ürünleri işte 3.ay son kez sipariş vericem bakalım inşallah bu ay olur ya
Meryem44 Ravza11 aa oylemi ayy hadi insallah olur ozamn yaa umudunu yitirme moralini hep yuksek tut olur allahi izniyle
ozge2306 Ravza11 bende ankarada yaşamıyorum ama o doktor için ankaraya gittik. Evet ilaç tedavisi+beslenme düzeldi
Ravza11 Mucizemibekliyorum_ 12 milyon ama bizde hareketli oranı az canım doktor sayısının bı önemi yok diyor hareketli olması önemli dedi
Mucizemibekliyorum_ Ravza11 bizim ikiside sıkıntılı ileri hareket %0 sayı 700 bin Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimin duası kabul olur belli olmaz dua edelim
Ravza11 Mucizemibekliyorum_ aynen öyle kuzum Rabbim tüm isteyenlere sana bana nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bı şekilde 🙏 mfk ürünleriyle bizim artış oldu canım istersen Instagram’dan bı araştır takviyeler çok iyi etkili nerdeyse herkes hamile kalıyor Mehmet hoca sayesinde
Ravza11 Mucizemibekliyorum_ bilmiyorum ki hoca genelde eş paketi öneriyo spermde sorun varsa azoperm ekleyin diyo