Sirkelimon Deletedmom83940 hiçbir şey yok aklımda akşam 7de evde oluyorum pratik ve güzel bir şey önersen?
Mrzy7- Deletedmom83940 zeytin yağlı taze fasülye Bulgur pilavı Cacık, yeşillik salatası Çorba yapıp yapmama da kararsızım 😄
4858 Deletedmom83940 bizde de Kuru fasülye🤭aslında pek sevmem ama artık yapacak bişey bulamadım mecbur buna kaldım🤷🏻♀️
dddy Deletedmom83940 mantarlı tavuk sote, pirinç pilavı, yoğurtlu köz patlıcan birde tatlım kalmıştı tiramisu
zehraKr Sirkelimon ben dün eve geç geldim ne yapacağımı şaşırdım eşim güzel bir öneride bulundu Sebzeli bulgur pilavı Cacık Yanında sumaklı soğan🙂
Deletedmom83940 4858 valla eşim çok yemiyor gaz yapıyor diye ama canım çekti yaptım 😂 mercimekte gaz yapıyor 😂
Baharsss Umran06 ayyy o kurutulmuş yeşil fasulyeye aşığım sulu yemeğinede kavurmasınada bayılıyorum nasıl ağzım sulandı 🤤 afiyet olsun canım 💚
Umran06 Deletedmom83940 geçen yazdan 4kg güneşte yeşil fasulyeleri serdim kuruttum dolma biber kurusu gibi bir nevi. Suda haşlayıp yumuşadıktan sonra süzüp soğan salça domates ile kavuruyoruz isteğe bağlı yumurta da kurabilirsin oh miss afiyet olsun
Gizem260 Deletedmom83940 sıcaktan hiç bişey yapasım yok hele ki böyle sulu yemekler falan sıcakta boğazımdan geçmiyor
rizelipek Hiçbirşey yapasım yok daha erken akşama doğru bulurum bişey ayrıca sizin gibi 3 çeşit yemek yapmıyorum yenmiyor heleki yazın tek ana yemek yeterli oluyor
Deletedmom83940 rizelipek herkesin yemek yeme şekli farklı eşim böyle istedi böyle yaptım tercih sizin 😊
Gizem260 Deletedmom83940 tam bebeğin gelişim dönemi 30 haftalığım ama beslenmem biraz kötü sıcaktan bişey yiyesim gelmiyor 🤦♀️