Padfoot zeynepdurunun_annesi ben de bugün fiyat almaya gittim temmuzda güncellencek dedi. Normal 5000 sezeryan 7000 dedi 🥺
-yenisine- Arkadaşlar doğumu yakın olanlar fiyat sabitleme yaptırsınlar yapıyorlar genelde bütün hastaneler size sunmuyorlar çünki kimden ne alırsak kâr die bakıyorlar
Askiletotomsu cansualisa bizimki sabitleme yapmiyor 🤷 hem doktora hem muhasebeciye sordum o günün fiyatından alicaz ücreti maalesef dediler
-yenisine- cansualisa son ayında ayada son 2 ayında sürekli konturolum gittiğin hastaneyse doğum içim fiyata sabitleme yapıyormuşsunuz die sorun Muasebe kuzu bazı yerler yapıyor çünki
annesinin_beybisi zeynepdurunun_annesi özelde başladım baktım olacak gibi degil doğum ücretini duyunca devlete geçtim mecburen
Feyza-nur zeynepdurunun_annesi ben 2021 ağustos ayında doğum yaptım mart ayında fiyat almıstık bizede haziran temmuzda mutkala zam gelecek bilginiz olsun dediler ama zam gelmedi inşallah bu yılda gelmez zaten yılbalından sonra cok fazla bir zam gelmiş
ArasAsya zeynepdurunun_annesi ben geçen ay bu durumu öğrendim doktoruma söyledim şimdiden hastaneyle konus doğumum temmuzda de yardımcı olurlar belki dedi. Gittim muhasebeyle görüştüm yazılı bi kagıt aldım cıktım bi şansınızı deneyin
zeynepdurunun_annesi annesinin_beybisi orası da öyle ama ilk gebeliğim daha önce devlette başlayıp doğumunda travma yaşayan çok kadın gördüm ondan dolayı dayanıyoruz mecbur