zeynepdurunun_annesi Elisam123 hamileliğimi öğrendiğimden beri 2. zam bu 🤦🏻♀️ ne yapıcaz bilmiyorum fiyatlar 2 katına çıktı resmen
Elisam123 zeynepdurunun_annesi sen yine yaklaşmışsın doğuma Allah sağ salim kavuştursun benim doğum Kasım sonu o zamana kadar kaç muayene kaç test 🤦🏻
zeynepdurunun_annesi Elisam123 Amin canım Allah senin de yardımcın olsun haftaya nst için gidince diycem doktora bari vereyim şimdiden doğum ücretini zamsız alsınlar olabiliyosa 🤦🏻♀️ sonuçta benim burda doğuracağım belli
DilaraArslan07 zeynepdurunun_annesi Haziran başında geldi zaten zam bu ne yaaa hamile olduğumdan beri 2zam oldu zaten extra odiycez 1500 TL Allah’tan 4gun sonra dogurcam Allah sabır versin valla sizlere 1500 de şimdi arttırırlar
zeynepdurunun_annesi DilaraArslan07 acaba doktora desem önümüzdeki ay sonu zaten doğum şimdiden ödeyeyim parasını diye kabul eder mi ya 🙄
DilaraArslan07 zeynepdurunun_annesi Biz dedik etmedi valla 4250 ydi 3 hafta önce 5500 odiycez bu hafta tamam dese hemen vericektik ama kabul etmediler hastane müdürüyle de konuştuk yok olmuyor illa kaziklayacaklar
findiklibadem zeynepdurunun_annesi valla bi detaylı için temmuzun başına randevu aldım temmuzdan önceki fiyatla sonraki farklıymış onu öğrendim yani Temmuzda herşeye zam geliyor belli ki Allah sonumuzu hayretsn
Sevilayozdemir zeynepdurunun_annesi bugün duydum çoğu özel hastanede SGK anlaşmasını kaldiricakmis galiba. Devlet kısmı SGK karsilayanlara bütün bölümlerde karşıla demiş 3 4 hastane kabul etmiş bugün okudum bende ama hangi hastane hiç bilmiyorum.
zeynepdurunun_annesi Sevilayozdemir şaka mı ya 😱 e napıcaz o zaman özel sağlık sigortası mı yaptırıcaz bi de ekstra
Sevilayozdemir zeynepdurunun_annesi bende hiç bilmiyorum benim daha doğuma çok olduğu için bugün soramadım canım
Askiletotomsu zeynepdurunun_annesi 2 hafta önce temmuz zammı gelecek doğuma Hatta muayene uucreti 215 oldu bile dendi O gün 215 odedik 175 oduyorduk