Hfz1818 2 haziran 5.gun embriyo transfer oldum kizlar.Beta hcg ; 7 haziran 15.33 9 haziran 54 11 haziran 133.5 13 haziran bugün 291 Sonuc nasil kizlar ?sanirim oldu artik
minikcikolatammm13 Hfz1818 rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲🏼🤲🏼 Güzel görünüyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Sevvgiii Hfz1818 benimde 10 haziran ;18,8 11 haziran ; 40,25 13 haziran ; 86,94 Size göre yavaş gidiyorum sanırım. İnşallah ikimizinde güzel ilerliyordur. Sizin çift embriyo muydu? Bu arada benim iki gündür lekelenmem oluyor korkup duruyorum :(
Sevilayozdemir Hfz1818 süper sonuçlar masalllah sübhanallah 🧡 sağlıkla büyüsün doğsun rabbim size bağışlasın 🧡
Hfz1818 minikcikolatammm13 cok teşekkür ederim canim insallah senin de olur guzel haberler verirsin bizlere
Hfz1818 Sevvgiii doktorla konustun mu bu durumu? Aklina kotu seyler getrme sakin herkesn yukselisi ayni olmazki bnm ciftti ama biri ortaydi tuttuysa suan tektir diye düşünüyorum. Degerin seninde artiyo insallah sıkıca tutunucaklar bize
Zeynepp08 Sevvgiii benim tüp bebek değil ama 2 kayıp 1 kimyasal gebelik yaşadım çok şükür şimdi 6. Aya girdik benim de ilk 3 ay lekelenmem oldu ilaç kullandım sürekli 5 tane de iğne kullandım 3.aya girdiğim de lekelenmem son buldu ilacı da bıraktık demem o ki doktoruna güven bazı vücut yapıyormuş 9 ay boyunca lekelenenlerde oluyormuş stresten uzak durmaya çalış ayetel kürsüyü dinle veya oku seni rahatlatır canım Meryem süresini de dinleyebilirsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Sevvgiii Hfz1818 doktorla konuştum her şey çok güzel gidiyor haftaya keseyi görebiliriz dedi telefonu kapattım 10 dakika falan sevindim peşinden adet oldum :) sevincim kursağımda kaldı. Kısmet değilmiş hayırlısı olsun
Sevvgiii Hfz1818 verdim bugünde 144 çıktı. Hala da artıyor. Dün kaybettim sandım bugün kaybetmediğim ortaya çıktı. Ama arada bir kanamam oluyor. Ben ne üzülebiliyorum ne sevinebiliyorum. Öylece kaldım. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Hfz1818 Sevvgiii bn sana ne dedim kuzum insallah articak cok cok dinlen sakin cok harejet etme is yapma rabbimin yardimiyla tutunsun bebegin 🤲dualarim seninle Bi de cnm doktor bsy demedi mi
Imnuha Sevvgiii Ben de tup bebek ile hamile kaldım hersey yolunda iken 8. Haftada ciddi bir kanamam oldu doktorumuz bu durumu kullandığım estrofem ilacına bağladı yani estrofemi sende erken kestik demek ki demişti her bünye farklı sonrasında bir süre lekelenme oldu bolca dinlendim şimdi neredeyse gün sayıyoruz kucagimiza almak icin:) yani umutsuz olmayın netice de çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor vücudumuza ve vücut bir şekilde tepki veriyor inşallah en güzel şekilde en güzel haberi alırsınız doktorunuzdan🙏🙏
Sevvgiii Hfz1818 doktor iyi yükseliyor dedi. Kanaman arttığında haberim olsun lekelenme normal diyor. Progestan iğneyi iki adete çıkardı. İstirahat et dedi. Yatıyorum bende. Haftaya kese için randevu verdi. Bakalım inşallah görürüm o günü. Sende durumlar nasıl :)
Hfz1818 Sevilayozdemir amin canim teşekkür ederim Rabbim cumlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hfz1818 Sevvgiii cok sevindim canim dikkat et kendine bol bol dinlen insallah lekelenme de biter. Bnm sükür skntm yok hatta ise de baadm 12 saat calisyrm tek korkum o beta guzel artiyo 600lere geldi qma o korku hic btmio iste insallah bebslermizi kalplerinin attgni da goruruz
umraanbrs Sevvgiii ben ilk 3 ay progestanı 2 doz aynı şırıngada yaptırdım birde oksapar coraspirin vitamin kullandım 3 ay sonunda progestanı kesti oksaparı haftada 2 ye düşürdü ilaçlar hala devam 33. hafta coraspirini sonlandırdık 1 ay dan az bir süre kaldı doğuma…en önemlisi stres bol bol dinlen çok ayaklanma doktorun söylemiştir zaten…benim ilk beta 53 çıkmıştı herkes bakalım bekle sevinme dedi arttı kese kalp atışı derken ilk 3 ay bekle dediler çok bilmişler en güzel zamanlarımı yediler sen sadece inan çevrene kulak verme doktoruna güven sadece çünkü süreç böyle devam ediyor 6.aydan sonra alışveriş yap vs vs derken 8 aya geldik aklıma öyle işlediki herşey şuan hala bi yüzünü göreyim modundayım sen sakın öyle yapma inan ve güven bol dua et bende ederim … Allah hayırlı evlat nasip etsin herkese 🤲🏻
Okyanus1 Hfz1818 tebrik ederim olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş artışın gayet iyi rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım🥰
Sevvgiii Hfz1818 aminn inşallah. Çok sevindim maşallah. Hep öyle olsun inşallah. Herşey yolunda gitsin hayırlısıyla İkimizinde 🤲🏻
Sevvgiii Imnuha yaa çok sevindim. Ne korku yaşamışsınızdır. Ben öyle olmuştum. Maşallah ama şimdi iyisiniz. Allah sağlık sıhhati eksik etmesin. İnşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde güzel ilerler iyi şeyler duyarlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻