Masalinnannesiii Bilenler acil yazabilirmi devlet ilgilenmiyor bekliyoruz öyle piskolojim çok bozuk umursamıyorlar bile yatış bile vermediler
Ezgicck Masalinnannesiii sorma canım bende onu ataştıyorum şimdi 35+5 oldum devlette sürekli farklı doktor iyice stres sahibi oldum özele mecbur kaldık sanırım
swetty_18 Masalinnannesiii merhaba ben 4 ay önce doğum yaptım sevgıde sezeryan oldum 4 bın lıra ödedim .ama ılk aydan beri takıplı hastalarıydım dısardan doğum için gelene fiyat farkı çıkar demişlerdi
Ezgicck Masalinnannesiii normalde eşimin işi dolayısıyla Maraşta oturuyoruz ama doğum için memlekete geldim merkezdeyiz canım
Ezgicck swetty_18 memnun kaldın mı canım hangi doktora takipliydin ben derya hanıma gitmiştim bir kere beni biraz tedirgin etti bebek karnı 2 hafta geride dedi sonra başka doktorlara gittim öyle bişey yok dediler iki arada kaldım
swetty_18 Ezgicck uğur ekıncı canım benim doktorum hamile olmadan öncede ona gidiyordum rutin kontrole yıne bısey olsa yine gıderım..üstelik elı çok hafif ugur beyin benım canım tatlı olduğu halde ertesi gun ayaktaydım hıc yatmadım ..ilgısınden de memnun kaldım hamılelık boyunca
Ezgicck swetty_18 çok sağol canım bende ona gideyim bu hafta o zaman bir bakayım nasıl en azından devletle olacak iş değil çünkü
Tuba1535377 Sevgi hastanesi halil beye dogum yapan varmı kızlar aranızda yada çevrenizde 29 haftalık hamileyim zaman yaklaştıkça normal doguma sıcak bakan doktor istiyorum Halil bey o konuda nasıldır bilemiyorum