Teslimeesma Sevgiiss yarın 20 haftalık oluyoruz kızımla sağa sola yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor sadece başka da biseyimiz yok çok şükür 😂💃🥰
Aslymn Sevgiiss Sevgiiss 19+1 oğlumun yeni yeni hareketlerini hissediyorum ve sırtım ağrıyor ama şükür güzel gidiyor 🌸
Sevgiiss Hayalimsinn maşallahhhh prensese 🧿💜 19+4 ben bir gün hissediyorum 3 gün hissetmşyorum oğlum tembel çıktı 🤨😂
Snemgokbil Sevgiiss benim oğlan çok hareketliydi bu da tam tersi hiç etmiyor ya ultrasonda bile etmedi oynattik etmedi yine belki uslu çocuk olur diyom😀
Hayalimsinn Sevgiiss sağol canım Allah razı olsun oda hareketlenir nazlaniyo ama erkek daha hareketli olur diye biliyorum 🥰❤️😇
Sevgiiss Snemgokbil benim ultrasonda dört dönüyordu ama bir gün hissediyotsam 3 gün hissetmiyorum doktorum çok normal daha çok küçük diyor
Sevgiiss Hayalimsinn canım benimki tembel sanırım 😂 çok anlayamıyorum henüz hareket mi değil mi oluyor ama çok derinden gibi net 3 gün önce hissettim kaçıncı haftadan sonra net tekmeler hissederim sen tecrübeliymişsin 😍
Hayalimsinn Sevgiiss benimde ilk gebeliğim bende pek tecrübeli değilim ama 18. Haftalıkken artık hissediyodum ben şimdi daha sert vuruyor hanım efendi 😃😇😄