kuzeymomsss Yareninnannesi60 teşekkürler, doğalı 45 gün oldu bile 🌸 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
smnrsmnr Yareninnannesi60 32 haftalıkken 1890 gr dedi. Normal bebek iri değil dedi. Bana da az geldi kilosu. Şuan 32+5teyim 34te bir daha gideceğiz kontrole kaç gram olmuş bende merak ediyorum
Mercan28 Melisakrtl gayet sağlıklı olduğunu bir sorun olmadığını söyledi hamileliğimi.öğrendiğimden beri hep gelişimi önde ilerledi bir sorun olmadı şükür
Melisakrtl Mercan28 tesekkur ederim cevabin icin benim bebegimde 3 hafta onden gidiyomus kafasi govdesi kilosu ve boyu buyukmus ama saglikliyiz cok sukur sabah bir postta bitane cahille polemige girmek zorunda kaldim neymis normal degilmis tehlikeliymis ben biyerlerimden element uyduruyomusum kadina normak hersey diyorum anlamak istemiyor 🤣
Betullyillmazx Haftamda kız bebeğim 2 kilo 70 gr dı. Şimdi 35 e girdim bu hafta bitiminde gidicem kilo sormaya şuan bilmiyorum bana normal ama minyon biraz demişti
Annesininkurabiyesi Yareninnannesi60 canım benim 33+3 de 2200 dü bence seninki de normal hem bu haftalarda çok kilo alıyorlar merak etme ama içinde çok şüphe varsa ceviz,fındık,muz,kaşar peyniri,süt falan bunları yiyebilirsin bebeğe kilo aldırması için