Sevdanur522 Kizlar dun aksam saat 10 dan bu yana bebegim kimildamiyor sanki sertlesti duvar oldu karnimda normalde hic durmaz surekli oynardi farkli bir durum mu normal mi cunku agrim sizim yok daha 4 gun once kontrolden geldik hersey normaldi
Zeynepppdyg Sevdanur522 tatlı birşeyler yiyip uzanın 1 saat kadar ,yine oynamazsa sağlık ocağında kalp atışlarına baktırın derim
minikmucizemmmmmmm Sevdanur522 tatlı birşeyler ye canım sol tarafına uzan karnını ovala. 10 kereden az hareket ederse gün içinde mutlaka doktorunuza danışın.
Sevdanur522 minikmucizemmmmmmm 33 haftaligiz tatlida yedim suda ictim harket de ettim yok aimdi doktora gidiyoruz
Sevdanur522 Ruken_ Sermec27 Mavidunyamm Asil_hatun gurbetcianne97 Liyasmum Lylaars Habus Busarsl haklisinesracim Sermec27 rukiye_korkmazz Gzmmtrkmn birogretmen Sevilayozdemir Alparslaninannesii Yldzalra ed1112 sherwoodTR tugbadipi benimmdunyamm Hepinize tesekkur ederim allah razi olsun ❤️❤️ Bebegim de bende iyiyiz cok sukur. Bebek biraz yorgunmus dinlen dedi doktorum nts ile bakildi sanci agri yok . Ultrasonda da gorduk hareket ediyo ama yorulmussun bebek de yoruldugu icin hissedememissin dedi. Sekerime daha once supelensigi icin baktirmisti ama seker yoktu. Kizlar aman diim sizler kendinize dikkat edin ben ev isi derken cok abarttim sanirim son gunlerde sabaha kadar korktum durdum. Annem de daha onceden 7 aylik bebegini kaybetmisti hareketsizlikten anlamisti bisey oldugunu gittiginde bebegin 1 haftalik ölü oldugunu ogrenmisti simdi bende oyle olucak diye cok korktum ama cok sukur yok 🥰
Kubra_miray_szr tugbadipi kac haftaliksin benimde haftada bir hareketi olur bende cpk korkup stres yapiyorum ama normal diyorlar 8 aydan sonra hareketi cogalit bizdr 26 haftaligim 🤗
Yldzalra Sevdanur522 oluyor cnm bazen gecen bendede oldu bebek sırtını karnına dayiyordur onu histtigij için sana sertleşmiş geliyordur bebek hareket ediyordur ama içe doğru ettiği için sen hissetmiyordundur en kısa zamanda hissedersen biraz hareket et kendin tatlı şeyler ya ki bebek dönsün ozmaan hissedersin
rukiye_korkmazz Sevdanur522 bu işler ihtimale gelmez hemen doktora görün sertleşme sancıdan olur haftanı yazmamışsın ama benim bebeğim de çok hareketsizdi suyu azalınca oluyor galiba sezaryen yapacaklardı evde hareketlerle zorla normal doğum yaptım ama bir arkadaşım böyle bi durum yaşamıştı bebeğini kaybetti sakın sakın ihmal etme doktora git