Merhaba arkadaşlar Reyap hastanesinde ki doktorlar bebegin ilk renkli ultrason görüntüsünü kac haftalikken veriyorlar acaba 🤗

bir yıl sonra

Minnosum19 Doğumunuz nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı? Gönül hanım normal doğuma destek veriyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Seda-K gönül hanıma ben gidiyorum kızımı doğurdum şimdi tekrardan hamileyim 3 hafta sonra doğum yapacağım Allah nasip ederse

Esmila ben doğumumu normal yapmak istiyorum. Tabiki ille de normal diye bir şey söz konusu değil doğum anında ne gerekirse o yapılır. Fakat bazı doktorlarda özellikle sezeryen eğilimi var size nasıl bir yaklaşımda bulundu Doğumunuz nasıl oldu?

Seda-K yani benim sezeryan. Olduğu için hiç normal doğumla ilgili konuşmadık ama bebek için en iyisini düşünen biri gereksiZ yere sezeryana sokmaz ben çok memnun kaldım eli çok hafifti tek sıkıntı fazla konuşmuyor 😏

bir ay sonra

Seda-K kesinlikle tavsiye etmiyorum bana normal doğım yapamazsın çatın dar dedi çocuk 3.600 kilo dedi kendi sancınla gelmezsen Suni
          Vermem dedi daha neler dedi psikolojimi bozdu resmen başka bir gün başka doktora gidecektim doğru mu diye Sezeryan günü alacaktım düşünün yani o gün sabah oğlum kendi gelmek istedi sancım başladı ne yazık ki kendisinde normal doğım yapmak zorunda kaldım ama hakkımı helal etmiyorum o kadına sırf bunu yazmak için başlık aradım kesinlikle tavsiye etmiyorum o gün 3 sezeryane girdi o gelene kadar ebe bana baktı açılmam 9 cm oldu ilk doğumumdu ıkınmam falan iyiydi o geldi bildiğimi unuttum resmen doğum anında beni azarladı kadın . yok Türk kadınları ıkınmayı bilmiyor vs ona rağmen doğurdum şükür ama hayatımın pişmanlığı o kadındır yani

5 gün sonra

Nonim çok geçmiş olsun. Yazdığıniz için teşekkür ederim