Deletedmom_110 Barlasinannesi Canım inşallah tahlil sonuçlarını temiz çıkar ya çok çok geçmiş olsun 🤍
96esra Barlasinannesi 35.haftadayim benimde şişiyor ama bu kadar değil az yürüyeyim ayakta durayım ayaklarım morariyor
benimmdunyamm Barlasinannesi ellerin yine de o kadar fazla değil bol su iç turşu falan yeme şimdi karpuzu zor doğradım elimin içi acıdı sabaha uyanır uyanmaz esime elime masaj yaptırıyorum iğne gibi batıyor gerçekten
Barlasinannesi benimmdunyamm idrar testi ve kan verdim canım sonuçlar çıkınca paylaşacağım doktorum idrarında protein var mı yok mu ona bakacağız dedi
kereminannesiii1 Barlasinannesi benim de çok şişiyor sürekli ayakta kalayım davul gibi oluyor ayaklarını biraz yüksek bir yere koy uzan bi süre öyle dinlen iner inşallah idrar testi ve tansiyonuma bakıldı çok şükür bişey çıkmadı inşallah sende de çıkmaz 🤲🏻
benimmdunyamm Barlasinannesi anladım canimm ama tansiyonum normal diyorsun yüksek olmadığı halde protein çıkar mı
MaryVenus Barlasinannesi Ben calisirken oluyordu, masa basinda ayaklarim hep yerde oldugu icin. Ama bir iki saat yuksege dikince iniyordu. Sen calisiyor musun canim? Ya da ayakta cok mu kaliyorsun?