SevcanSungur dddy aaa hayirli ugurlu olsun umarim cok guzel bir dogum gecirmissindir haberlerini tavsiyelerini bekliyoruzz
eti 39+6yiz biz de. Yarin obur gun fitil denicez. 1 cm acikligim var. Sonum sezaryen olmaz umarim. Beklemek de istemiyorum 40 dan sonra komplikasyon riski artiyor diyolar. Kilosu da normal idoguma engel olmasin diye beklemeyelim diyo doktor. 3600 dedi. Gerci hep fazla olculuyo.
EmelBG Roya Daha 2 haftan var canım sabırla beklemelisin .Son noktaya gelmişsin hayırlısıyla gelir inşallah illa 40 değil normel Doğum süresi 42 hafta zaten merak etme o yüzden ,rahatlaaaa 👀.
Luly Benim de 39+5 doğmadı gitti ama kasiklarimda oturunca hareketlilik var ağrı var ve de kanala inmiş demişti.. 1 cm de açılma var demişti ama nezaman olur bilmiyorum .. bunu diyemi 6 gün oldu
melisa_serkan dddy suni sanci tecrüben nasil oldu cnm biraz fikir verirmisin söylendigi gibi agirmi ve beldenden ihne oldun mu
Mother Hurma ye canım hurma açılma yapar derler ama bilmiyorum Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim
Zehram dddy canim bebise amgunde bı kez 30 CC mama.ver mutlaka doymuyor ve sarılık oluyor biz tekrar hastahaneye yattık o yüzden hikaye yazamadım mutlaka bı kez ver günde
dddy melisa_serkan suni sancı olmadı canım fitil koydu 2 tane sancılarım başladı suni sancı tecrübem olmadı