Roya 40. haftam tamamlandı. Ama 2gün öncesine kadar bebeyin başı kanala inmemişti... Hiç bir doğum belirtisi de yok😓 Artık beklemek çok zor oldu...
Prensimingeliyo Roya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😀 Gün içinde ılık duşa gir çık canım Bazılarıda ütü yapmış ütüyü oturduğun yere göre ayarla sen buhar verdikçe kasıkların yumuşuyomuş
EmelBG Roya Daha 2 haftan var canım sabırla beklemelisin .Son noktaya gelmişsin hayırlısıyla gelir inşallah illa 40 değil normel Doğum süresi 42 hafta zaten merak etme o yüzden ,rahatlaaaa 👀.
Patito__ Roya kayinvalidene yorum yapabilirdimde zamanin dolmus henuz gelmeyen bebegine ne yorumu yapayim bilemedim gelir insallah hayrlisi yani
Cigdem91 ElifKarata normali bekliyordun demi canım sen bugün doktor banada normal gözüküyor her şey dedi istemiyorum dedim ya napcam bilmiyorım 😰😰
Ayselsilahimigetir dddy size doktorunuz ne kadar daha bekleyebilriz dedi benim doktor beklemiyo daa 😏
Ayselsilahimigetir dddy aa suni sancımı verecekler acaba benimde persembe yatışım olcak ama doktordan nasil bi sokla çıktıysam hic bsey sormamism kafamda deli sorular 🙂
dddy Ayselsilahimigetir aynen sağlıkla gelsinde artık nasıl geliyosa gelsin 😊 sezeryan yapacağım demediyse suni sancı verir büyük ihtimal
Ayselsilahimigetir dddy hic bisey demedi bekleyelim mi dedi bekleyelm dedm persembe sabah gel o zaman dedi tamam dedm 1 cm acilmam var suni verir mi acilmam az diye vermez gbi düşündüm
dddy Ayselsilahimigetir suni sancının açılmayla ilgisi yok ki benim hiç açılmam yok ama suni vereceğim dedi
[silindi] Benim de 0 gün kaldı yazıyor :)) kanala girmemiş perşembeye kadar bekleyelim dedi suni sancıya gerek yok dedi sezaryen olacak büyük ihtimal :(
SevcanSungur Benimde 2 gun kaldi yaziyor cumartesi gece 3te cok fena sancim vardi sabah 11ekadar bekledim dayanamadim doktora gittim doktor cati muayanesinde aciklik var kanala inmis dogum baslamis dedi yarin yada pazartesi dogurursun dedi ama bende tik yok ne nisan ne su. Arada vuran sancilarim var sadece deli gibi yuruyuyorum 5kat merdinebn inip cikiyorum gunde 2 kere dusa giriyorum ilik su ile. Hurma yiyoyrum tek farki sutum gelmeye basladi. Bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun
MehDen1905 Kızlar bizdede sıfır gün yarında dogmasa çarşamba gel dedi eylül anneleri doguramadık diyodum uygulamayı bi açtım ard arda sonunda dogurdum postları var kendimi motivede edemiyorum artık 😂😂