Liliumom normal kas alirken bile evet isteklerink goz onunde tutuyorlar ama goz ve yuz yapina uygun aliyorlar yine. Mesela ben ne kadar kestirmek istiyorsam tam o kadar kesiyorlar. Ben neredeyse 8 yil once kizila donerken sacini acicaz dediler. Su cok duyulan san kuafor dahil sacim koyu bir renk degil bu arada acik kumralim yazin hatta sariya dogru acilir. Bana acicaz dediler ben evde boya aldim surdum tuttu :D kizildan vazgectigimde buldum burayi sonra bir heves geri dondum kizila sonra sordular dogal olarak niye gelmedin diye anlattim (duzenli gidince taniyorlar ve renk degisikligi gorunuyor) bana dediki sana acici mi sureceklerdi sacmalama her saca her acici surulmez , her sac her rengi kaldirmaz. Ve bu arada kuaforde degil evde boyanmasina ragmen cok guzel boyanmis iyi ki de gelmemissin dedi… Ben sok. İstanbula gelirsen aklinda bulunsun istanbula yolun duserse makyaj falan filan sac yapimi hepsinde istedigin modeli yaparlar tesetturlu oldugunu belirtirsende oncesinde onlem aliyorlar