mucizem721 Merhaba Güzel anneler 🌸 ikili test e göre cinsiyet bakılıyordu doğru çıkan var mı yarın kontorolum var. Sonucu göstereceğim ama heyecanlandım 🥰
Kimbu_anne mucizem721 beta degerlerine nasil bakiliyor ben anlamadim hani 35 yada 50 falan diyolar ya bende yok oyle rakamalr var 119628 yazyr
Deletedmom7373700 mucizem721 benim doğru çıktı 12. Haftada ultrasonda bakarken söylemişti doktorum 2 li taramam yapılırken
Azizekaplan112 Benim doğru çıktı 50 nin üstü kız 50 nin altı erkekmiş kızımda 84 ikinci 39 erkek tahmin etmişti doktorumuz serbest beta değerine göre bakiliyo
verocka Azizekaplan112 benim 100 çıktı ama doktor erkek dedi 12. Haftada bakalım 16. Haftayı bekliyorum belki yanlış görmüştür doktor 🥲🥲🥲🥲
mucizem721 1S3MANNE e nabizdan baktım rapor elime geçmedi benim.bilgim.yok bilen varsa söylesin kuzum ama bu teoriye göre %85 doğru diyorlardı sanırım
Deletedmom7373700 verocka hangi değeri soruyorsunuz testte yazan ? Bhcg mi ? Değere falan konuşmadı doktorum. Direkt bacak arası açıktı ultrasonda gördü. %70 kız demişti. 15. Haftada da yine kız dedi kesin
Ayseport mucizem721 ay ben bnu bilmiodm cuma günü gittim doktora göstermedi kan verdm ikili test içinde haftaiçi çıkar biz sizi ararz dediler rapor olarak vermiolar o zaman bn sana enabızdan bakim kendim