Eldgrn Royem62 sağlık ocağından verdim canım akşama çıkar dediler ama hala çıkmadı geçen verdiğimde sabaha doğru çıkmıştı yine öyle olacak herhalde su 5 6 gündür 5 6 gibi uyanıyorum istem dışı ilkini öyle denk geldim gece çıkmış sonuç bu da öyle olur
Eldgrn Royem62 Allah razı olsun canım heycanla çıkacak sonucu bekliyorum çıkar çıkmaz mutlaka haber ederim sana çok sağol 🥰♥️
Eldgrn M-eng95 Royem62 Eylul2019 Tugcek33 Rehile NigarH NigarH Kızlar sonuç çıktı 16.2 yine düşük cumaya kadar doktora gitmicem artık nasıl ilerlerse ilerlersin
[silindi] Eldgrn canım düşük değil bence 8 değil miydi zaten iki katı olmuş işte iki günde yüzde 60 dan fazla yükselse sağlıklı oluyır bildiğim kadarı ile sadec çokkkkkk yeni hiç üzme kendini
Tugcek33 Eldgrn 2 kat olmuş işte önemli olan düzenli artması zaten. Çok stres ediyorsun kendini yapma🥺
Eldgrn 2prensesannesiiii evet canım öyleydi bakalım kan veririm belki son kez 2 ye katlarsa eşime soylicem Rehile inşallah daha da güzel yükselir 2 3 güne tekrar giderim kan vermeye olmadı ya emin olmak için
Eldgrn 2prensesannesiiii biliyorum 2 kat artmış ama az gibi geldi bir kere daha vermem lazım kan 2 ye artmış mi diye o zaman anca eşime söyleyip doktora gidebilirim
Berika8 2prensesannesiiii bende dün kaset test yaptım gece 3 dakikada 2. Silik çizgi çıktı bu gün kan vereceğim tekrar umarım vardır 🙏🏽
Eldgrn Tugcek33 biliyorum çok stres oluyorum ama engelleyemiyorum kendimi aklıma bin tane seneryo geliyor
2prensesannesiiii Berika8 kuzum silik çıktıysa vardır🥰🙏🏻 Önceki gebeliğimi silik çizgiyle öğrendim 🥰 beta 10.4 çıktı
Berika8 2prensesannesiiii ay baya belirginleşmiş sanki ama bu erken testler 3-5 arasındakileri bile ölçüyormuş kaset testle mi deneseydin ki bir kere de ❤️
2prensesannesiiii Berika8 kuzum pazar günü kan değerim 5.9 çıkmıştı arttı galiba inşallah sağlıklıdır gittikçe koyulaşıyor
Limonzeytin Eldgrn sen yinede 2günde bi kan ver şuan artış az en az 2kat olması lazm. Gönlnce olsn 🤲🤲
Eldgrn Limonzeytin öyle yapicam normalde ilk gördüğümde değeri umudum gitmişti artık kan vermicektik mantıklı bakınca yine 2 ye katlanmış ondan yarın tekrar vericem