Kvser DenzRya bende izlerken ağladım . Bende çok istiyorum anne olmayı . Hiç bir sorunumuz yok fakat olmuyor hsg çekildim Mart ayında yine olmadı bu 3. Ayım inşallah bu ay olur 🙏🏻🥺
DenzRya Kvser canm bizim 3 yıldır olmuyor 2 aşılama vitaminler bitkisel kürler rahim filmi herşey yaptık ama olmadı tüp bebek yaptirdik şimdi sonuç bekliyorum. Tüp bebek yaotirmadin mi sen
minikturtam1 DenzRya benim tuttu cok sükür. Dediginiz gibi bende surekli yasamadım ara ara oluyordu. Gaz sancisi falanda oluyordu bende
DenzRya Essesss inşallah canm tutunmustur. Dün gece çok sancım vardı göğüs hassaiyeti de olunca demekki regli olucam dedim ama tutanlara hep böyle şeyler olmuş . İnşallah benimkide tutunmustur
Kvser DenzRya ben 1 yıllık 3 aylık evliyim canım olmuyor aşılama dediler hsgden sonra başka bir doktora gidecem bilmiyorum ya daha aşılama yaptırmadım canım ben daha yolun başındayız. İnşallah rabbim güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🥰
kahvekitapakademi DenzRya normal canım benim de tuttuğunda kaşık ve göğüs ağrısı olmuştu hatta tutmadı diye üzüldüm. Stres yapma gerçekten bu süreçler stresten çok etkileniyor. Tevekkül et dua et🤲🏻🌻