superstar_00 Izlem_trky55 [https://www.hizliresim.com/irun1a0 görsel] Doktor 13 haftada erkek dedi, 16 haftada kız dedi. Cinsiyeti kız.
Nursah34 Izlem_trky55 Bende 17 haftalıktı erkek dedi kağıda yazmış 😂🥰 Her ihtimale karşı detayliyi bekliyorum burda çok değişen gördüm çünkü 🥰 Aslında kız çok istiyordum ama şimdi erkekte çok alıştım bilmiyorum 🥺 20+2 olduk 💙
Izlem_trky55 superstar_00 hmmm ben sizin ultrasonda cıkıntı goremedım zaten ama siz benim ultrasona ne dıyosunuz ?
Burcutf Izlem_trky55 benim ultrason görüntüsü yok sanırım. Ama seninki daha net benim bu kadar belli değildi. Acikcasi ben cok da anlamiyorum su ultrason fotolarindan. Yinede simdi gittiğinde netleşir. Insallah önce sağlıklı sonra istediğin cinsiyete olması nasip olur
bebegim42_ Nur000 detaylıda net oluyor mu acaba çünkü bana bir kız bir erkek dendi 21 e girdim bugün detaylım var
Caglaasya Izlem_trky55 evet erkek dediler de ben yine de detaylıyı bekleyeceğim kıyafet için 12. Haftadan itibaren hep erkek dediler özel de devlette şuan 20+2 olduk detaylıyı bekliyorum
Cns322 Ben de ayni şeyi yaşadım . 13. Haftada erkek dediler 16da gittim erkek dedi. Şimdi detaylıyı bekliyorum. Kiz hissediyordum. Erkek diyince kendimi alıştırdım. Şimdi tekrar kiza alışmaya çalışıyorum 😂 malamat olduk