Izlem_trky55 Busenurrr ahahahaha bana bişey diyemıyorum dedi de ama vıdeo cektıgım ıcın orda bısey goruyorum dedım bekleyelım dedı 🤣
Ummu_gulsevinc kizlar birde benim bebeğime BAKARMİSİNiz çıkıntı goremiyorum net konuşmadı doktor ama kız olabilir dedi birde sizin yorumlarinizi alabilirmiyim 15+3 bu arada
yozgey Izlem_trky55 haftada pipi gibi çıkıntı vardı ama dr bunun için erken dedi. Kızlarda da orada ödem olur demişti. Kaldı ki haklı çıktı 🤣 fetal dna da sonuç kız çıkınca şok olduk. Sonra küçük hanım ilerleyen haftalarda açtı bacacıklarını da görsel olarak da gösterdi 🥰🧿
dezgi Izlem_trky55 canım benim ogluş aynı böyle gösterdi😬🤭 doopler yapsalardı çok net anlardı anlardı kan akışından onun pipi olup olmadığı
Izlem_trky55 dezgi canım benım bır oğluşum var zaten onunda var pıpılı ultrasnları ama benzemıyor ne bıleyım 🤣
yozgey Izlem_trky55 Dr değişik değil ekranda biz gördük bacak arasındaki çıkıntıyı. Aaa pipisi mi var dediğimde dr erken demişti. Dr suçu yok yani ultrasondan çok anlıyomuş gibi yorum yapan bizde sorun 🤣🤣🤣
Eyluladam15 Izlem_trky55 ultrason resmim yok ama 12 haftaliktim erkek dedi 14 haftamda kıza benziyor dedi hala belirsizim
superstar_00 verocka Ultrason cihazında gösterdiğinde net bir şekilde görünüyordu bu resmi de o muayenede vermisti.
VeraAnnesi Izlem_trky55 Kız da olsa erkek de olsa çıkıntı oluyor zaten. Erkekte daha belirgin sadece. Youtube videolarını izliyordum o aralar ultrasonda görünce anladım kız olduğunu çıkıntı da vardı üstelik. Doktor da şaşırmıştı hatta anlamama detaylıda da kızdı aynı şekilde
Dark Izlem_trky55 o çıkıntı genelde klitoris olabiliyor, anne karnında kız bebeklerin cinsel organ dudakları sonradan belirginleşiyor ve klitoris pipi sanılıyor