BusePolat Snmbysl Son 9 gun ama gelesi de yok gibi bizim oğlanın sancilarim kasilmalarim var ama düzensiz içime gec gelicekmis gibi doğuyor ve üzülerek söylüyorum son günler hiç mi hiç gecmiyo 😏
Hatice2323 Snmbysl evet canım çok şükür bizde kız istiyorduk ilkide kız ama olsun hele kızım daha çok kız kardeş istiyodu. Hayırlısıyla kucagimiza alalim canim
Snmbysl Minik_Lina böyle tam onu beklerken doğsa ne güzel olur çünkü ben son bi kac günü sayarken kalpten gidebilirim😅
Snmbysl Limonzeytin içerde hareket durumu nasıl sabırsız gibi mi ay benim sıpa asırı hareketli heyecAnlı bana cekmis sanki bende 7 aylıgım diyorum belki erkenci gelir😅
minnakin_annesi1 Snmbysl son 41🥹 amma doktor 2 haftadan sonra normel ola bilir dedi🥹 o yüzden çok heyecanlıyım😍
Snmbysl minnakin_annesi1 uf ama net olmayan hiç birşeyi sevmiyorum ben keske net bişey deseymis doktor 🥹 hadi insallah senin istedigin bi zamanda doğar minnagın🥰
nermin_123 Snmbysl aynen ya kesin babaya benzerler genelde 9ay anneler taşisada surat babasi oluyor😂😂😂😂