Senaras0604 ElizzMom Eşimle çok önceden konuştuk erkek olursa Aras olsun istedim, eşim de kız olursa Kumsal olsun demişti. Ama simdi de oglumla uyumlu bi isim olsa mı diye düşünüyorum kararsızız biz o yüzden 😂 Siz ne koymayı düşünüyorsunuzz 😂
Umutunannesi123 gamzebngaa_dmr kesin olarak detaylida Belli olur olmamasi imkansiz benim doktorum 16. Haftada cinsiyeti kiz dedi 20. Haftada detaylida erkek oldugunu ogrendim hala da erkek bebek pipisi bile belli ultrasonda kasiklarinizdan bakarsa emin bisey soyler canim Ben hala her gittigimde soruyorum bi suprizle karsilasmayalim diye direk kasiklarima bakiyo ultrasonla
ElizzMom Umutunannesi123 kız bacım 😂 ne demek sonradan erkek dedi 😂 16. Haftada banada kız dediler. 21+3te ayrıntılıya gidicem. Bak gece gece ağlayasım geldi he 🥲
gamzebngaa_dmr Umutunannesi123 ya ama benim merak ettiğim kız bebekse eğer vajinası belli olmaz mı pipisini saklamak ne demek öyle bişey mi var doğumda mi öğreneceğim cinsiyetini 😂
ElizzMom Senaras0604 hayallerim sarsıntıda şuan baksana ayrıntılıda kızken erkek demişler bir başka arkadaşımıza 🥲🥲
Umutunannesi123 gamzebngaa_dmr kiz bebek saklar diyolar evet ama erkek olsa anlamamasi mumkun degil cunku 20 haftalik bebek bildiginiz butun vucudu olusuk yani kiz bebekde kahve cekirdegi gibi gozukuyor bacak arasi erkek bebekte hem ince uzun pipi hemde yumurta cikintilari var
Senaras0604 ElizzMom Ahaha 😂😂 Yaa dedim ya ben de ayrıntılıda duymadan ikna olmucam kız olduğuna çok gördüm burda böyle şeyler 😂
gamzebngaa_dmr Umutunannesi123 bende biliyorum ama şimdi detaylı ultrasona bakan doktor demek ki tecrübeliki peritonolog olmuş dimi bazıları saklıyor dedi kafam karıştı ama ben alışverişimi yaptım valla kız veya erkek hiç farkmez o elbiseleri giyecek işte o kadar 😂