ElizzMom Merhabalarr Ekimm anneleri ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Ve bebişleriniz kaç haftalık oldular :)
EsraveMasal2020 ElizzMom Ben girdim kuzum 22 haftalıkken girdim herşey normaldi çok şükür şuan 24 haftaligiz
Nskyhn ElizzMom 20.haftada girdim şimdi 23teyiz. Şok oldum o kadar büyümüştü ki 😬 hatta fotoğrafımız var kime benzediğini falan yorumluyoruz çok garip 🤗
ElizzMom EsraveMasal2020 maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰 10 gün sonra bende giricem ve çok heyecanlıyım sağlıklı haberlerini alırız inşallah bizde 😊😊
istanbullu_gelin Ben de gireceğim önümüzdeki hafta inşallah cinsiyeti öğrenemedik bu ultrasonda kesin öğreniriz değil mi 21 haftalık olacağız gittiğimizde
ElizzMom istanbullu_gelin Ben 16. Haftada öğrenmiştim. Ama ayrıntılı usg olduğundan bence gittiğinde artık öğrenirsin 😊
ElizzMom istanbullu_gelin bana erkek olabilir hafif bi çıkıntı var demişti 1 hafta sonra çağırmıştı. 1 hafta sonra gittiğimizde bu çıkıntının hafif kızda da olduğunu ve çıkıntının büyümediğini söyledi. Şimdi minnak bir kızçe bekliyoruzzz 🥰 Ama erkek olsaydı çoktan gösterirdi bence seninde minnoş bir kızçen var ❣️
Nskyhn ElizzMom ikimize de benziyor ama babaya daha çok🙈 kız canım. Yani detaylı ultrason bir başka yaaa öyle güzel gözüküyor ki ❤️
ElizzMom Nskyhn şimdi daha çok merak ettim bizim kızımız acaba hangimize benziyor 🥲 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Cansuu48 21 haftadayiz bizde prensesimle. Doktor 22. Haftada yapicaz dedi arayacaklarmiş bakalim bekliyoruz :) aslında yaptırıp yaptirmamakla kararsızım ayni her zaman ki ultrasonda bakılmıyor mu
ElizzMom Cansuu48 benim gittiğim hastanede siyah beyaz klasik usg ile bakılıyor. Ama ayrıntılı usg renkli oluyor. Bebişinin yüzünü görebilirsin ☺️
EsraveMasal2020 Cansuu48 öyle düşünme kuzum adı üstünde detaylı ultrason her bi tarafına ayrıntılı bir şekilde bakıyorlar herhangi bi sağlık sorunu varsa görebiliyorlar yine de senin tercihin kuzum 😍
istanbullu_gelin ElizzMom yaaa hadi bakalım ben de hep kız hissediyorum hayırlısı sağlıcakla gelsinler tüm yavrular 🤰🏻🥰