• Beslenme
  • Kızlar 16 günlük bebeğime kaç ml mama vermeliyim

Unlukacar benim de öyle 30 cc veriyorum doymuyor çocuk ağlıyor 60 veriyorum doyuyor ve yatıyor

serpilctn ozaman normal benimkiler kucuktu mideside kabul etmiyordu yavas yavas arttirdik sizinki masallah gayet iyi kilosu yinede bir doktorla gorusup teyit etmek iyi olur ins

serpilctn ilk 2 hafta 30cc 2 saatte bir icti ikizlerim hatta birine cok geliyordu. Sonra 60 cc içtiler. Şu an 8 aylıklar mesela 3 saatte bir 120 cc içiyorlar kavga kıyamet o da 😂

serpilctn ozaman öyle devam et canım doymayınca bi şekilde tepki veriyorlar az versen hem doymaz hem çabuk acıkır

serpilctn anne sütü alıyorsa aralarda çok fazla eğer sadece mama ile besleniyorsa normal 2 saatte düşürebilirsin. Cc leri düşürürsün

serpilctn bebeğinin doyup doymamasına göre ayarlamalısın canım her bebek bir değil bazısı 30 yer bazısı 60 bilemeyiz. Benim oğlum 1 aylıkken anne sütü+50-60cc mama yiyordı

serpilctn canım ben bebeğime 40 ml verdim her mama vermemde kusuyordu ağzından burnundan geliyordu en son nefes alamadı genzine kaçtı boğuluyordu bebeğim Allahtan burun aspiratörü vardı çok şükür bişey olmadı 😓 doktorunuza sorun 60 ml fazla bence

Elfcm benimkilerde uc saatte bir 105 cc iciyolar cokmu acaba 5 aylik icin

HHhhK ona doktorunuz daha iyi karar verir gelişimleri iyi olduğu için birde yettiği için çoğaltmadim fazlası kusturuyor. Yetmeyip ağlıyorsa yeterlidir ne eksik ne fazla bebeğin kararı ☺️

Elfcm anladim doktor pek bisi demedi aslinda

HHhhK doktorumuz yardimci olmuştu bize hatta sma kullaniyordum butceyi aştı 2 bebek olunca bebelaca geçebilirsiniz. 1 ay sonra kontrolde kilo kontrolü yapınca yarayip yaramadığını konuşuruz dedi. Cc yi soruyordu gittigimzde boyle devam edebilirsin cocuk istemediği sürece yükseltmenize gerek yok diyordu. Gelişimi iyiyse bebek mutluysa yeterli demek ki ☺️