Sunay06 valla en son e bebekte vardı bebek arabasını pusetli kullanacağın zaman baston halinin parçalarını aldığın zaman baya hafif oluyor ama direkt baston bebek arabası olarak kullanacaksan eğer normal oluyor zaten bebek arabasının toplam ağırlığı 8 kilo falan olması lazım oda normal zaten benim eşimin kuzeninin eşi casual cadillac kullanıyordu araba olarak çok güzel bi araba ama çok hantal ve büyük bi araba ona göre ve bi çok baston bebek arabalarına göre güzel bi araba ben e bebeğin canyon bebek arabası var ya onu almak istiyordum 2.5 sene önce çok hoşuma gitmişti taa ki bu bebek arabasını görünce bide canyon tarzı travel sistem bebek arabalarını kullandıktan 1 sene sonra banton bebek arabası alıyor onu da duyup öğrenince casual aldım o zaman 1400dü normal bebek arabalarına göre biraz pahalıydı ama normal bi bebek arabası almayı düşünüp sonra da baston bebek arabasi alma ihtimalini düşününce daha uyguna geliyordu o yüzden bunu aldık ben çok memnunum dediğim gibi pusetini oğluma kullanamadım ben çünkü kış bebeğiydi sonra da baston olarak kullandım ama şimdi kızıma pusetini kullanıyorum ve dediğim gibi çok memnunum