Sunay06 Merhaba güzel anneler ben bebek arabası ve puset tercihi konusunda pek bilgi sahibi değilim ne alsam öneriniz var mı en çok hangisi kullanışlı uygun fiyatlı yardımcı olur musunuz
Evhamlianne92 Sunay06 uygun fiyattan kastiniz ne kadardir? Acikcasi ben fiyat performans urunu olarak joie litetrax 4 aldim. Bunun 3 teker olani biraz daha uygun ki bir cok acidan benzerler ebebekten bakabilirsin
Tazeanne0134 Sunay06 canım baston bebek arabası al derim https://ty.gl/r4148pvz4o Bak ben bu bebek arabasını kullanıyorum çok memnunum kırmızısını kullanıyorum oğlumda pusetini pek kullanmak nasip olmadı kış bebeği olduğu için kullanamadım ama şimdi kızım için kullanıyorum
minikkusum123 Sunay06 Ga0312 bende bunu aldım henüz kullanmadım ama kurup baktım güzel sağlam duruyor kullanınca kalitesini anlayabilirim ancak ama güzel kullanışlı duruyor yaklaşık bir ay önce almıştım o zaman fiyatı 1690 tlydi
Sunay06 Evhamlianne92 şöyle söyleyeyim benim ilk çocuğum olduğu için herşeyi sıfırdan alınca biraz uygun olsun istiyorum artık zaten her şeyin fiyatı malum en fazla 4 bin falan
Sunay06 Tazeanne0134 çok teşekkür ederim canım güzel duruyor hafif mi peki nerelerde satılıyor mağaza olarak canlı baksam
Yesim619 Tazeanne0134 onlar da zaman la yamuluyor ben oğluma kullandım mekanizma lari çabuk bozuluyor
Evhamlianne92 Sunay06 Litetrax 3 Tekerlekli Bebek Arabası bu benim aldigimin daha uygunu fakat hemen hemen aynii islevli tavsiye ederim
Tazeanne0134 Sunay06 valla en son e bebekte vardı bebek arabasını pusetli kullanacağın zaman baston halinin parçalarını aldığın zaman baya hafif oluyor ama direkt baston bebek arabası olarak kullanacaksan eğer normal oluyor zaten bebek arabasının toplam ağırlığı 8 kilo falan olması lazım oda normal zaten benim eşimin kuzeninin eşi casual cadillac kullanıyordu araba olarak çok güzel bi araba ama çok hantal ve büyük bi araba ona göre ve bi çok baston bebek arabalarına göre güzel bi araba ben e bebeğin canyon bebek arabası var ya onu almak istiyordum 2.5 sene önce çok hoşuma gitmişti taa ki bu bebek arabasını görünce bide canyon tarzı travel sistem bebek arabalarını kullandıktan 1 sene sonra banton bebek arabası alıyor onu da duyup öğrenince casual aldım o zaman 1400dü normal bebek arabalarına göre biraz pahalıydı ama normal bi bebek arabası almayı düşünüp sonra da baston bebek arabasi alma ihtimalini düşününce daha uyguna geliyordu o yüzden bunu aldık ben çok memnunum dediğim gibi pusetini oğluma kullanamadım ben çünkü kış bebeğiydi sonra da baston olarak kullandım ama şimdi kızıma pusetini kullanıyorum ve dediğim gibi çok memnunum
minikkusum123 Sunay06 evet haklısınız ben alışveriş için bekleme taraftarıydım daha erken diyordum ama her geçen gün fiyatlar artıyor bugün 10 olan yarın 20 oluyor o yüzden insan imkan buldukça almalı sanırım
mervekrtk https://www.civilim.com/bc310-babycare-safari-travel-puset-sistem-bebek-arabasi-0?gclid=EAIaIQobChMIhqjoitep-AIV7e3mCh0_bAh_EAQYBCABEgLegvD_BwE Ben baby care markasını aldım henüz doğum yapmadım ancak kaliteli ve sağlam fiyat performans açısından da çok iyi ben 2 bine almıştım
Zuhalbahri @"Sunay06 https://imgyukle.com/i/V5TqJs Ben baby care safari cross travel sistem aldım çivilde indirime girmişti baya uyguna aldım 2500 fiyatı
Berna0000 Zuhalbahri memnunmusunuz o arabadan o markayı birileri iyi diyor birileri kötü bende kararsız kaldım bu yüzden
DerinKoss E bebekten galaxy travel olarak aldım, benden sonra bir arkadaşım daha aynısını aldı, canyon travellarda var fakat galaxy daha konforlu gibi tabi siz bilirsiniz bi bakınisterseniz 🥰
Berna0000 DerinKoss arabaya sığmıyormuş onlar bagaj için hem sepeti ayrı mekanizması ayrı ayrı koyulmadı gerekiyormuş çok yer kaplıyormuş
Tazeanne0134 Yesim619 valla ben memnunum herhangi bi yamulma vs yok sapasağlam öyle demiri çabuk yamulan cinsten değil yani dandik denilen cinsten değil