gazetecimom Bussbusss hayır hayır doktor söylemediyse sıkıntı yok. hatta bazen doktorun söylediği bile doğru çıkmıyor. Arkadaşıma çocuğun yüzde doksan beş down sendromlu dediler çocuk gayet sapasağlam doğdu. Olumlu düşünün güzel enerjiler gönderin
Mucizex Bussbusss ultrason görüntülerinde boşluklar olabiliyor bence olsa doktor söylerdi boşuna strese girmeyn
edis22 Bussbusss detayli herseyi soylerdi canim. Insallah sagliklidir. Usg’de zaten sudan golgelerden falan oyle gozukebiliyor bazi yerler. Ayrica oyle bisey olsaydi dr’unda soylerdi kesin
Bussbusss edis22 bende duydum ultrason bazen böyle gösteriyor korkulacak bir sey yok diye. Sağlıkla gelsinler insallah 🤲
edis22 Bussbusss amin canim insallah. Icin rahat olsun diye dr kontrolunde sor dr’una. Benim bebegimde en usg fotolarinda bazen bazi yerleri oyle cikiyor oralar golge aslina ondan. Minnak melegini insallah saglikla kucagina al🤲🏻🧿
ikkrk91 Bussbusss yarik dudak yarik damak gelisimi detaylida daha net belli oluyormus. Ama doktorunuz bir terslik gorse zaten size bunu soylerdi. Bende 15.haftada renkli detayli da oyle düşünmüştüm ama doktor daha erken ve ultrasonda cok netlemedigim icin oyle görünüyor demisti. Doktorlar bir terslik olsa size söylerler zaten sıkmayın caninizi
Bussbusss Bellacaio 10 gün sonra bir daha gideceğim mutlaka soracağım bu defa insallah korktuğum gibi değildir ama bende öyle bir sey olsa doktorun kesin söyleyeceğini düşünüyordum ikkrk91
Bellacaio Bussbusss doktor söylerdi öyle olsa, ultrasonda değişik çıkıyorlar. Oğlumda bende görünce şoka girp öyle sanmıştım, fotoda bariz yarık çünkü. Ama değilmiş sadece açıdan öyle gorunmuş.
Ftmagkkya Bussbusss canım sanırım var gibi duruyor cnku benm bebeğimde de var dediler ve resimleri çok benzettim ben
Bellacaio Bussbusss bu zamana kadar defalarca bakmıstır cnkü onemli bir konu, çok içine sinmedi ise bi seferlik başka göz görsün başka doktora da git, bende detaylıda sormustum aklıma takılınca.
Mysaa Bussbusss resim bende acılmadı ama öyle olsa doktor şöylerdi bence cınku benim aklıma bile gelmemişti doktorum detaylıda direk bakın bu da dudak yapısı yarık dudak değil bütünlük var demişti