Bussbusss Bebeğim hiç yüzünü göstermiyordu bugün kontrolde doktor yüzünün plasentaya dayalı olduğunu söyledi biraz görmeye çalıştı fotoğrafı aşağıya bırakacağım sizce yarık dudak mı? Yarık dudak olsa ayrıntılı ultrason da belli olmaz mıydı
Srfe_01 Bussbusss oyle bısey olsa detaylı soylerdı dıye düşünüyorum ama yarık dudak olsa bıle artık amelıyatla duzeltılıyor merak etme
icegul Bussbusss bence değil. Ki zaten genetikbi durum sanırım o. Yani akrabalarda yoksa ihtimal vermeyin bile
CansuDRY Bussbusss Ultrasonda bebeklerin kafatası da yok gibi görünüyor çoğu zaman. Ama öyle değil. Ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırdınız? Olsaydı orada belli olurdu. Benim ultrason fotoğraflarıma baktım da az önce dudak burun arası kısmı bile ölçmüş doktor. Sizinki de bakmıştır büyük ihtimal.
Laylaycizi_96 Bussbusss ayrıntılı da yarık dudak olsa söylerdi ona bakıyorlar yine de doktoruna sorsaydın
Bussbusss Umud-- hayır hiç bu konu hakkında herhangi bir sey demedi sadece yüzü plasentaya dayalı olduğu için bu açıyı Bile zor yakaladığını söyledi
Deletedmom727271 Bu tarz şeyler hem ultrason da hemde detaylı ultrason da belli olur. Açıdan dolayı size öyle gelmiştir. Doktorunuz böyle bişi dedi mi peki?
Bussbusss Deletedmom727271 yok hayır detaylı ultrasonu peronatolog yaptı hiç böyle bir sey söylemedi yüzünü hep plasentaya dayadığı için de normal kontrollerde göremedik
Bussbusss icegul yüzü dayalı diye öyledir değil mi içime kurt düştü :( öyle olsa doktor söylemez miydi 🥺
Deletedmom727271 Bussbusss O zaman içiniz rahat olsun. Perinatolog bu işin uzmanı görseydi muhakkak söylerdi
Umud-- Bussbusss zannetmiyorum perinatolog baktiysa derdi normal doktor pek demez onlar olmsyan şeyleri bile söylemeye mükellef sanıyorlar kendilerini bence açıdan dolayı perinatolog kesin derdi ayrıca üzülme onun ameliyati var bunun için sıkma sakın canını
Bussbusss Umud-- yok sıkmıyorum hiç ne gelirse rabbimin takdiri tabi ki ama ilk defa böyle yüzü görününce bir de böyle olunca içime kurt düştü sadece varsa bir sey neden söylemediler diye
Umut60 Bussbusss ablamın çoçuğuna vardı bir hekim bilemrmişti başka bir hekim baktı20 haftada öğrendi eniştenin uzaktan akrabasında vardı bence var gibi plesanta gölgesine benzetemedim başka bir hekime danışın isterseniz
Bussbusss Deletedmom727271 haklısınız bize o zamanki verdiği renkli resimde böyle bir sey görünmüyordu hiç
Bussbusss Umut60 ben 20. Haftada yaptırdım detaylı ultrason hiç öyle bir sey denmedi bilmiyorum ki şu an 34teyiz
Bussbusss CansuDRY evet bölge hastanesinde perinatoloji uzmanı tarafından bakıldı detaylı ultrasonuna
Umut60 Bussbusss fazla ilgileniyorlar gibi geldi ablamda birçok hekim güzel bakmıyor moralinizi bozmak istemem ama yüzde 90 yarık dudak diş eti bile görünmüyor gölge olsa öyle olmazdı İnş yoktur baktırırsanız banada yazın
Umut60 Bussbusss bide hazır tavuk hazır ürünler yapıyor demişti bende hemşireyim bu arada bide erkek bebekte görülme sıklığı daha fazlaymış korkudan 12 haftaya kadar hiç hazır tavuk yemedim binde bir yerim halada