Bsrabzks Irem88- ah bu tuvalet benide deli ediyor 🥲 patlayacak gibi oluyorum ama gelen 2 3 damlayan ibaret 🤭
Edabykl Bsrabzks mide yanması icin gaviscon surup yazdırın saglik ocağına gunde 3-4 kere icebiliyosun ve ictigin an mide yanmasini aliyo ben onu kullaniyorum cok memnun kaldim
Bsrabzks _Arzu_ anlamadım adet tarihine göre kaç haftalık görünüyor ? Ultrasonda benim bebeğimde 1 hafta önde görünüyor ama önemli olan son adet tarihi diye biliyorum ben
De25 Kızlar aralık 8 de adet oldum 5 gün gecikmeli doktorum bana 1 aralıkta hamile kalmışsın dedi ben kocamdan ayrı bir şehire kasım 28 de gittim bu doktorun hesabında bi yanlışlık yok mu ultrasyon da 27+5 gözüküyo anlamadım gitti🙄
Mouradi De25 Son regl tarihinden hesaplanıyor ama ultrasonda farklı ola biliyor o ayrıda dr niye 1 aralıkta hamile kalmışsın demiş
Sumeyye_ba De25 ultrasonda ônden gitmesi bebeğin gelişiminden kaynaklı.doktoruma sorduğumda adet tarihinden hesapla dedi.yani kendi hesabından şaşma kafan karışmasın🙂 bebiş zamanı geldiğinde nasıl olsa gelecek inşallah🙂
Anne88 Bsrabzks 25+1 gece giren bacak krampları yürürken alt tarafin ağrıyor cikicak gibi basen çatlaklarım biraz zorlanmaya başladım sanki🥺