Nur1211 Kızlar 13 haftalık gebeyim. Yerleşme agrilarim oluyor. Kaç gündür canım çiğ köfte çekiyor internette araştırdım yemeyin zararlı diyorlar. Ne gibi zararı vardır bilgi verirmisiniz. Ne yapmam gerekiyor😔
Bkyya Nur1211 etli çiköfte zararlı etsiz yiyebilirsin dozunu aşmamak kaydıyla ben yiyorum fhiç bişey olmaz Allahın izniyle 🥰
Bet7408 Nur1211 etsiz çiğköfte yiyebilirsin canım hamileliğimin ilk üç ayı canım hep bol limonlu bol nar ekşili çiğköfte çekti her akşamda yedim
minikkusum123 Nur1211 baharatlı olduğu için mide de yanma yapabilir zararı odur yani benimde çok canım istiyordu ama yedikten sonra çok rahatsız edici yanmam olunca bi daha yemedim hala çok canım istiyor ama o ağrıyı çekmeyi göze alamıyorum sizde böyle bi etki yapmazsa neden yemeyesiniz ki 😊
myangelson Nur1211 etlisi zararlı benim bildiğim bende yedim çünkü hatta hamileliğin ilk zamanlari çiğköfte asermistim ilk 😄 birazdan da yine yicem 😂🙄
Selamcanim Nur1211 ben bekarken de çok severek abartmadan ayda bi iki kez yerdim. Şimdi de öyle. Etli yemezsen problem olmaz. Komagene tavsiye edilir. 🤣🤣
Nur1211 Mucizem_00 bende erkek diye düşünüyorumdum ama doktor kız gibi duruyor ama değişebilir net değil dedi 😄