Temmuzannesii28 Elisam123 ben şuan besleyemiyorum ama günde iki üç defa girip görebiliyorum çok şükür
Temmuzannesii28 Tgbak çok sağolun inşallah biran önce sağlığına kavuşur bende sütü düşünüp kötü şeyler aklıma getirmemeye çalışıyorum 😊
Temmuzannesii28 QUEEN088 çok sağolun inşallah güzel günleri bizde görürüz hep iyi düşünmeye çalışıyorum 🤲🏻
Temmuzannesii28 Serapcemre gerçekten öyle bende şuan bebeğimin ölmediğine şükrediyorum çünkü benim bebeğiminde boynuna kordon dolanmış son dakikaları kalmıştı doğduğunda Allahıma bin şükür ki onu bize sağ salim nasip etti
Ebrumsu42 Temmuzannesii28 benimde bebeğim 8 gün kaldı bende yemek bile yiyemiyordum ama geçiyor inşallah tez zamanda alırsın kucağına ağlama stres yapma hemen gelecek gör bak mis kokulu😍🤗
Temmuzannesii28 Ebrumsu42 bende öyleyim ilk 2 gün 5 dk uyku uyuyamadım bile ama sırf sütüm gitmesin diye moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iyi olur biran önce 🤲🏻🧡
aysefatma12 Umudunuzu kaybetmeyin ve bebeğinize güvenin 28.haftalık dogum yaptım 2 ay o kapıda bekledim ve şükürler olsun ki taburcu oldu inanın onlar o kadar güçlü ki..