Tatlıcı olan ben tatlıyı hiç bir şekilde istemiyorum yediğim an mideme bişi oluyor normal şartlarda midem hiç bir şekilde bulanmaz ama tatlıda fena oluyorum sizler neyi sevipte yiyemediniz
Nelerden tiksindiniz ?
Bende tatlı çikolata süt bunlardan tiksindim ama 15. Haftaya girecem hemen hemen geçti sayılır
- Düzenlendi
Bnmv-1 valla benim çok şiddetli bulantım istifram vardı haftam ilerledikçe biraz biraz diniyor gibi inşAllahhh 🤲🤲 su, ekmek ve erik kiii susuz yapamaz ve eriği çok severdim şuan bunları tüketemiyorum gördüğümde bile tuhaf oluyorum 😔😔 tatlıyda çok çok severim hamileliği mi öğrendiğimden beri 1.2 kere belki yedim cesaret edemiyorum yemeğe 🤷
Morkelebek26 bende erik hayatta ağzıma sürmezdim gebe kaldım sürekli erik yiyesim geliyor 🙈
Bnmv-1 ben birtek yumurtadan tiskindim
Bnmv-1 Ayy bezelye yemeği hayatımdan çıkardım. Gebeliğim mükemmel ilerlerken bu yemeği yaptım o gün şiddetli mide bulantım başladı ayyy düşününce bile fenayım
Ben çikolatadan ve tavuktan soğudum yiyemedim bir süre ama şuan yiyorum çabuk geçti Allahtan ama erik ve özellikle kayısı delisi oldum
Bnmv-1 🤢🤢 ben tiksindim bakalım ne zaman geçicek 🤷
Bnmv-1 tatlı şeyler ve çaydan çok tiksindim normalde ikisininde hastasıydım
Bnmv-1 Et ve köfteden acayip tinsinmistim görünce bile midem bulanıyordu 3 ay sonra yavaş yavaş hafifledi. Et yiyebiliyorum artık çok iştahlı olamasam da
Soğan asla evde yemek yapamadım mutfağa dahi giremedim
Tavuk döner çok severim. Smdi deil tavuk döner tavuk bile görmek istemiorm.
Soğan ve biber
Yeşil biber,kırmızı biber, biber salçası hiç biri eve girmiyor😅 çoğu baharat ve yağlı yiyeceklerden tiksindim 🤢