Tatlıcı olan ben tatlıyı hiç bir şekilde istemiyorum yediğim an mideme bişi oluyor normal şartlarda midem hiç bir şekilde bulanmaz ama tatlıda fena oluyorum sizler neyi sevipte yiyemediniz

Bende tatlı çikolata süt bunlardan tiksindim ama 15. Haftaya girecem hemen hemen geçti sayılır

Bnmv-1 valla benim çok şiddetli bulantım istifram vardı haftam ilerledikçe biraz biraz diniyor gibi inşAllahhh 🤲🤲 su, ekmek ve erik kiii susuz yapamaz ve eriği çok severdim şuan bunları tüketemiyorum gördüğümde bile tuhaf oluyorum 😔😔 tatlıyda çok çok severim hamileliği mi öğrendiğimden beri 1.2 kere belki yedim cesaret edemiyorum yemeğe 🤷

Bnmv-1 ayyyy benmde tatlıııııı 2 gebeliğimde de hemde hatta diş macunu bile şeker içeriği bi tık fazla olan her şey 🤢

Bnmv-1 Ayy bezelye yemeği hayatımdan çıkardım. Gebeliğim mükemmel ilerlerken bu yemeği yaptım o gün şiddetli mide bulantım başladı ayyy düşününce bile fenayım

Ben çikolatadan ve tavuktan soğudum yiyemedim bir süre ama şuan yiyorum çabuk geçti Allahtan ama erik ve özellikle kayısı delisi oldum

Bnmv-1 ben hamile kalmadan önce sigara kullanıyordum , sigaradan bir tiksindim , 39. Haftadayım daha ağzıma sürmedim , bırakmışken de içmeyi düşünmüyorum 🌸🌸😅

Bnmv-1
                Ben çay ve çikolata ve en beteri soğan şimdi 30 haftalık olduk çay ve çikolata çok nadir tüketebiliyorum ama soğan halen evime sokamıyorum taze soğan ile yemek yapıyorum

Bnmv-1 Et ve köfteden acayip tinsinmistim görünce bile midem bulanıyordu 3 ay sonra yavaş yavaş hafifledi. Et yiyebiliyorum artık çok iştahlı olamasam da

Bnmv-1 peynir, özellikle kaşar peyniri 😱 yazımca bile midem bulandı

Soğan asla evde yemek yapamadım mutfağa dahi giremedim

Bnmv-1 ayyy türk kahvesi kokusu bile bana yetiyor cok severdm nasıl oldu anlamam

Tavuk döner çok severim. Smdi deil tavuk döner tavuk bile görmek istemiorm.

Soğan ve biber
                  Yeşil biber,kırmızı biber, biber salçası hiç biri eve girmiyor😅 çoğu baharat ve yağlı yiyeceklerden tiksindim 🤢