_Koncuy_ Binnazzz12 eğer riskli bir.durum yoksa neden alacak ki ne kadar uzun durursa o kadar iyi ciğerler bile 37. Hafta da tamamlanıyormuş
Nus_12 Twinmama46 benim çocuk tek ama arkadaşıma doktoru 37 de ikizleri alıyoruz genelde demiş istersen bekletilir ama biraz riskli olabiliyormuş heralde
_Koncuy_ Binnazzz12 ee siz sormadınız mı erken değil mi neden beklemiyoruz diye risk durumu ya da doğum başlaması olmadığı takdirde hiç bir dr 37. Haftadan erken almıyor
Binnazzz12 _Koncuy_ biz sorduk ciğerlerini ne sorun yaşamazsınız dedi ciğer geliştirici vurdu bu zamana kadar iyi geldin bile dedi
Twinmama46 Carriebradshow küveze girdimi bebekleriniz acaba bide kiloları nasıldı.MaşAllah sağlıkla mutlulukla büyütün bu arada 🧿😊
Oylumbaska Burcucukk genel anestezi isteğe bağlı yapmazlar mı ??? Ben çok korkan biriyim böyle kesilmelerden falan genel olurum diye düşünüyordum
Carriebradshow Twinmama46 Teşekkür ederim ☺️ oğlum 2440, kızım da 2580 doğdu birbirlerine yakındı kiloları. Çok şükür küvezde de kalmadılar. Darısı sizlere inşallah 🙏🏻 🥰