Twinmama46 30. Hafta kontrolünde %60 larda çıktı sancım ve ikiz oldukları için doktor erken doğum olabilir demişti o günden beri iğneler serumlar fitiller ve tüm günüm yatarak geçiyor. Neyseki henüz bir açılma olmadı.

Twinmama46 37 de alırız demişti dr ama 35+3 de suyumun sızması ve hafif açılma ile serzeyana alındım. 37′ haftayı geçirmiyor doktorlar bebekleri ve anneyi riske atmamak için

zlmkrgz bende kendim kilo almadım hiç bebekler haftasında normal gözüküyor… ilk defa 30.haftadayız nstde sancım çıktı korktum biraz neden böyle oldu bilmiyorum sürekli yatıyorum ama

Bende 12+5teyim çift yumurta ikizi benimde😊Şimdiden karnım şişti bakalım 30 Lu haftalarda karnim nasil olucak😍

Twinmama46 benim çocuk tek ama arkadaşıma doktoru 37 de ikizleri alıyoruz genelde demiş istersen bekletilir ama biraz riskli olabiliyormuş heralde

4 gün sonra

Binnazzz12 eğer riskli bir.durum yoksa neden alacak ki ne kadar uzun durursa o kadar iyi ciğerler bile 37. Hafta da tamamlanıyormuş

Binnazzz12 ee siz sormadınız mı erken değil mi neden beklemiyoruz diye risk durumu ya da doğum başlaması olmadığı takdirde hiç bir dr 37. Haftadan erken almıyor

Burcucukk genel anestezi isteğe bağlı yapmazlar mı ??? Ben çok korkan biriyim böyle kesilmelerden falan genel olurum diye düşünüyordum

_Koncuy_ biz sorduk ciğerlerini ne sorun yaşamazsınız dedi ciğer geliştirici vurdu bu zamana kadar iyi geldin bile dedi

Twinmama46 Teşekkür ederim ☺️ oğlum 2440, kızım da 2580 doğdu birbirlerine yakındı kiloları. Çok şükür küvezde de kalmadılar. Darısı sizlere inşallah 🙏🏻 🥰