Btl2022 Ada9y aynen benimde idrar sıklığı, göğüste hassasiyet, uyku sevdası ve tiksinme ile mide bulantısı 😅
Nurcanyks Ada9y göğüs hassasiyeti ve uyku deli gibi uyuyordum başımı kaldiracak halim yoktu sonra adetim gecikince supelendim test yaptım şimdi 36+4 haftalık hamileyim 🥰🤗
minikerdeminannesi Aslında çok fazla uyku isteği,çabuk yorulma,sık idrara çıkma vardı ama ben adet sancısı devamlı gelip olmayınca kasik ağrısından anlamıştım 🙂
hilal2022 Ben midemde bir sorun olduğunu düşünerek hastaneye gitmiştim doktor ülser başlangıcı demişti hap vermişti bende ne olur ne olmaz diye adete 4 gün vardı kullanmadım bekledim sonra bir baktım ki hamileyim yani bende aşırı bir hazimsizlik oldu ve adete 1 gün kala adet olacakmisim gibi ağrım oldu ama.gelen giden birşey olmadı 😂
Nurlanaa Ada9y aslında hiç haberim bile yoktu belirti hiç yoktu yapmasam anlamazdim bile yani regl gecikmesi saniyorum ben 😃🤦eşimin ısrarı üzerine yapip anladim ve şu an 41+1 kavuşmamıza az kaldı💕✨
Meltemaydg Ada9y bende tüpbebekliyim bunu arıyordum takipteyim erken belirtiler yasanlar paylaşsın lütfen🙏
2prensesannesiiii Ada9y valla hafif bulantı var kasık ağrısı var başka belirtim yok şüphelimiyim değerim5.9 çıktı
Ysmn17 Bende ovülasyon yaptım 21.güne kadar yaptım yumurtlama görmedim sonra hamileyken yumurtlama olmayacağını okudum gebelik testi yaptım çok silik gölge gibi bir çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım çizgi koyulaştı sonra kan verdim 29 çıktı pozitif on gün sonra yine kan verdim 1541 olmuştu bthcg şimdi 10 haftalık olduk:)
aynenkezoaynen Ysmn17 Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler oluyormuş sizin öyle olmadı mı acaba hamile olunca iki çizgide kopkoyu çıktı diyolar
aynur0101 Ada9y hiç belirti olmadı hatta normal adet gibi kan kaybettim iki hafta sürdüğü için doktora gittim 6 haftalık hamile olduğumu orada öğrendim
Morsin12 Sevdiğim şeylerden ani bir şekilde tiksinme( cips, cola, sigara, çay, kahve vb.), adet gecikmesi, nefes darlığı gibi belirtilerle karşılaştım.
Azra41 Ada9y ya ben öyle uyku fln bişey diyemicem karnım patlıcak gibiydi bide adetim geçmişti adetim erken olur ama geç olmaz 😄 bide göğüs uclarim belirgenlesti aha dedim Yasemin hamilesin 😄 4. Gün yaptım çıktı 😁🙊
Z_B_A2019 Benim adet düzensizliğim vardı zaten düşünmüyorduk daha adetim 7. Gün gecikince test yaptım ve pozitif ben şok 🥰 2. Gebeliğim ve bize sürpriz oldu gerçekten 🥰
Hanife47 Öncelikle haile kaldığım zaman benim göğüsümde kalın ve uzun bir damar belirginleşir 1 şüphe ikincisi adet gecikmesi ve kasık ağrısı
Feridece28 Ada9y ömrümde hiç yaşamadığım aşırı şiddetli bel ağrım vardı ben yine anlamadım eşime bir doktora gidelim dedim doktor da tabi ki röntgen dedi sonra korunmadığımız in önce gebelik testi sonra röntgen çektirelim dedik adete 10 gün kala kan testi ile öğrendim 😍😍😍
Edau9 Ada9y Belim çok ağrıyordu benim böyle regli olucak gibi ama reglime vardı göğüslerim bomba gibi olmuştu ve çok ağrıyordu sürekli uyku hali vardı.Reglime 3 gün varken yaptım yanılmamışım🙈☺️