Gorkim 2prensesannesiiii tebrikler ne güzel arka arkaya gebelik haberi okuyorum darısı başıma belirtilerin var mı neler
2prensesannesiiii Gorkim işte garip olanda bu azıcık bulantı kasık ağrım var bi önceki gebelik böyle değildi göğüs hassasiyeti vardı sancım vardı inşallah bu kez sağlıklı🥲
Gorkim 2prensesannesiiii bende senin gibi az ara ara midem bulanıp geçiyor bnmde arada kasık ağrım var ilkinde göğüslerim çok acımıştı akıntım vardı bence hamilesin darısı başıma inş
EmineDefneGokce 2prensesannesiiii olabilir de olmayabilirde . Belki de yeni başladı tam o anda baktınız hcg ye 1 hafta sonra kan verin tekrar 😊
2prensesannesiiii Ruveyda_baskapan inşallah artar ya belirtim çok yok bazen bulantı hafif bazende kasıkta ağrı
Umutduru 2prensesannesiiii canım 5 ve üstü gebelik var diye sayılıyor sanırım daha çok yenu önemli olan 2 günden 2 kat artması insallah güzel bi şekilde artışın olur
Ruveyda_baskapan 2prensesannesiiii belirti pek olmaz , belirti düşündüğünde Ya psikolojik yada regl döneminde olduğun içindir. Sen perşembe günü git tahlil ver bence
Sedaaa95 2prensesannesiiii İnşallah varsa sağlıklıdır sağlıkla gelir gerisi önemli değil😊 yoksada inşallah en yakın zamanda olur
ozge2306 2prensesannesiiii benimde bir kez böyle çıkmıştı ama negatif oldu. Umarım siz pozitifi görürsünüz🤲🏻
2prensesannesiiii ozge2306 hayırlısı ya kimyasalda geçirmiş olabilirsiniz🥺 bende yaşadım ocakta 42 değer 2 gün sonra 31 oldu martta tekrar gebe oldum kalbi durdu kürtaj oldum nisanda şimdi ilk deneme bu
Selindora 2prensesannesiiii benim adetim geciktiği ilk gün 100 çıkmıştı. Seninki varsa çok çok erken. 2 günde 2 kere artsa bile kese görmeyi bekliyor doktorlar gebesin demek için . O yüzden senin 2 hafta sabırla beklemen gerekiyor. Hayırlısı olsun cnm 😘
2prensesannesiiii Selindora biliyorum öncekinde 2414.5 olana kadar bekledim bu değer çıktı doktor bi 10 gün daha bekletti ilk 10.4 çıkmıştı ama bu değer çok şüpheli çıldırıyorum 🤭
ecem11 2prensesannesiiii ben cuma günü gittim doktora betam 87 çıktı coraspin progestan ve oksapar iğne başlattı kan pıhtılaşman varmış gibi düşüncez dedi 2 hafta sonra gel dedi inşallah bebişi görürüm bu sefer 🙏
hashasonay Her labaratuvarın referans aralığı farklıdır bu sonuca göre testiniz negatif ama değeriniz yine de ortalama üstü. Tekrar kan verin hakkınızda hayırlısı olsun🤗
2prensesannesiiii Mutlubebekannee gebesin canım 2 gün sonra 2 katı artması lazım🥰 sağlıcakla artsın benim değerimde sağlıklı bi şekilde artar inşallah