Arenn Morebebek liarec kullaniyorum +bepanthol losyon + bebek yagi + dalin vazelin suan gibegimde hic catlak yok ama ama malesef kalcalarimda olmaya basladi
JeyranAhadova Morebebek biraz bile bol elbisede bilinmiyor, chok dar giymek gerekki gozuksun)) bence yani +20lerde guzel olur) Bazi kadinlarda erkek karni bir baska olur e, orada top varmis gibi, hergun karnima bakiyorum acaba oyle olmayami dogru gidiyor diye 😁
Morebebek EmelBG sorundan dolayı değil ama kendimde merak ettiğim daha benim haftam erken acaba gaz mı? Yoksa gerçekten göbek mi 😊
Morebebek Kadze ne güzel birden şişiyor sanırım benimde öyle hafif kilo gibi görünüyor hamile göbeği gibi değil. Zaten hafif çıktı 😂
Kubraislekyay Morebebek bende 14 haftalık hamileyim canım bayramdan bu yana yani 11-12haftada göbeğim çıkmaya başladı ama herkes kilo almışım zannediyordu normalde zayıf biriyim ve göbeğim yok 2 haftadır bariz bi şekilde hamile olduğum belli oluyor her gören oğlun olacak diyor 😂 kıyafetler dar gelmeye başladı bazen karnımı çatlayacak gibi hissediyorum herşey sıkıyor sanki