Zeynp Morebebek şimdi 20 ye gireceğim inşallah 2 gün sonra artık anlaşılıyor hamike olduğum ama 18. Haftadan sonra bariz bir büyüme Yok
Morebebek Tomrisinizi ne güzel işte göbek zorluyor ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi tabii öncelik sağlıklı olmaları.
Yesimalmila Morebebek ya benim gibi de olmak sinir bozucu 33 haftalik oldum. az once doktora gittim hastanede ki ebeler hemsireler gebelik var mi diye soruyor ya sinir oluyorum dogurcam nerdeyse .😊
Cekuli Morebebek ben 33. Haftadayım bol tşört giydiğimde hala belli olmuyor ayaklarıma oje bile sürebiliyorum😁 20. Haftasında çorap giyemeyen bile oluyor herkesin farklı
Arenn 27 haftaligim en coo belirgin olan gobegim bu hafta cikti artik ne giyersem giyeyim net belli oluyor tam hamile gobegi ama tabiki buyumeye 20 den sonra baslamisti hafif hafif
Morebebek EmelBG sorundan dolayı değil ama kendimde merak ettiğim daha benim haftam erken acaba gaz mı? Yoksa gerçekten göbek mi 😊
Kadze Morebebek 26.haftaya kdr herkes kilo aldm sanıyordu bol tişört giyince hamile göbeği oldgu anlasılmıyordu 26dan sonra resmen hamile ilan ettim:)
Morebebek Kadze ne güzel birden şişiyor sanırım benimde öyle hafif kilo gibi görünüyor hamile göbeği gibi değil. Zaten hafif çıktı 😂