Curious Yagmur220422 Ben Igenomix diye bir yerde yaptırıcam cmt günü, İstanbul’da Avrupa yakasında Çağlayan adliyesine yakın. Kan tahlilini yurtdışına gönderiyorlar, orada analizler yapılıyor. Dolayısıyla eur olarak fiyat veriliyor.
[silindi] Kızlar bulantılarınız ne durumda? 14+6 olduk sadece sabah kahvaltı ederken rahatsız oluyorum gün içerisinde sıkıntım yok artık. Prilam bırakmayı başaran var mı?
nurssell Bekleyenler içim rahatladı ama çok soğuk bir yerde yaşıyoruz şuan bakalım dediğiniz gibi yakarız giydiririz 👍
Deletedmom7373700 Nehir__ce kasım sonu Aralık başı nasipse inşallah. Henüz pek heyecanlı değilim. Sanırım vakit yaklaştıkça heyecan olur. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Der_0 TeoMom erken doğum olmazsa bizde 20 Aralık doğumumuz inşallah ben cinsiyet öğrendim kızmış 🫶🏻🥰siz öğrendiniz mi
TeoMom Der_0 Ay ne güzel prensesiniz hayırlı olsun😍😍 Ben yarın gideceğim inşallah öğrenebilirim çok merak ediyorum🤭
BadoDe Hanımlar kesin cinsiyetimiz belli oldu 🧿👶💙 benimki de sizlerinki de sağlıkla ve sıhhatle gelsinler, hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤲