nisancoco Nehir__ce Benim de Aralık gözüküyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize. Bulantısı devam eden ya da azalan var mı? Çok çektirdi bulantı bana 😭
Nehir__ce nisancoco Bende ara ara oluyor ama allahtan istifra hiç etmedim özellikle ağır yemeklerden sonra oluyor yada pis bir koku olduğu zaman
Bekleyenler nisancoco benim devam ediyor. İlk hamileliğimde hiç kusmamıştım. Çok az bulanmıştım. Şimdi herşeyden tiksiniyorum.
Heyla Nazendehanim bu gittiğimde tahminde bulunamadı göstermedi çünkü bir ay sonra gittiğimde tekrar bakacak
Bekleyenler nurssell kış soğuk belli. Giyecek örtülecek. Ama yazın giydirsen isilik olur giydirmesen aklın kalır. Yazın insan daha çok dışarı çıkmak ister bebekle yenidoğanla zor olabilir. Kış bebeği iyidir 🙂
nurssell Bekleyenler içim rahatladı ama çok soğuk bir yerde yaşıyoruz şuan bakalım dediğiniz gibi yakarız giydiririz 👍
1prenses2prensyenigebe Nehir__ce ben 8 Aralık 2021 de doğum yaptım 3 ay sonra korunurken hamile kaldım ve doktorumla tahminlerimiz doğrultusunda bu bebeğimde 8 Aralık doğumlu olacak tam 1 yaş araları olacak 😊🌼
Nehir__ce Yagmur220422 Bu arada yılın son ayı olduğu içinmidir ne dir Aralık ayını çok severim bu ayın değişik bir ruhu bir tılsımı var gibi geliyor belki kışı sevdiğim içindir ☺️😊
Nehir__ce Yagmur220422 Benim ki Amerika’ya gitti ama geçen postun birinde Türkiye’de yapan bir firma varmış öyle yazıyorlardı ama ben hep yurtdışı diye duymuştum
Curious Yagmur220422 Ben Igenomix diye bir yerde yaptırıcam cmt günü, İstanbul’da Avrupa yakasında Çağlayan adliyesine yakın. Kan tahlilini yurtdışına gönderiyorlar, orada analizler yapılıyor. Dolayısıyla eur olarak fiyat veriliyor.
Elif71 Nehir__ce bizim de kısmetse 18 Aralık gösteriyor ama muhtemelen erken doğum olacak bizim sağlıkla kavuşalım yeter ki 👼😊
09Tugba_0909 Nehir__ce Benimde bir aksilik olmazsa 2 Aralık gibi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar🤲💜💜