Curious Nehir__ce Bende 2′li 3′lü test yerine genetik test yaptırıyorum haftaya, orda cinsiyet de belli oluyormuş acaba o çıkan cinsiyet sonucu kesin mi kafama çok takılıyor, yaptırıp yanlış çıkan var mı acaba?
Nehir__ce Curious Sizin ki hangi ülkeye gidiyor bize %99,94 sonuç demişlerdi bekliyoruz bakalım 🤔 hayırlısı 🙏🏻🙏🏻
ozlemshnnn Curious benim ikili testim riskli çıktığı icin bugun fetal dna icin kan verdim. %100 cinsiyet icin oran verdiler
Nazendehanim Heyla cinsiyetle ilgili bir şey söyler mi acaba diye soracaktım benden önce gidecekseniz eğer ondan sordum
Heyla Nazendehanim bu gittiğimde tahminde bulunamadı göstermedi çünkü bir ay sonra gittiğimde tekrar bakacak
nurssell Benimde 21 Aralık görünüyor 12+4 şuan fakat 2-3 gündür çok sık sağ kasık ağrım oluyor yaşayan var mı 1 hafta sonra randevum normal bir durum mu bilmiyorum ilk gebelik
Deletedmom_12 nurssell bende sizle ayniym cok normal bence benim feci kasik agrim varr cinsiyet icin ne zamsn gidceksiniz tahminde bulundumuu
Merve201119 Nehir__ce benimde 8 aralik fakat sezeryan olacağım için 24 kasim olacak Allahin izniyle cinsiyeti 12.ci haftada ogrendik
Yasminaydemir Benimki de Aralık ama sezeryan ultrasyonda 15 17 Aralık diyor aralığın başı gibi olur sizde ne gibi belirtiler var şuan
Hycnlbklys Bende 14+6 dayım ve doktorumuz %5000 erkek, Doğum 5 aralık dedi. Benimde doğum günüm 5 aralık. Rabbim inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️❤️