Nehir__ce Daha erken ama forumada baktım kimse açmamış Aralık ayı anneleri nerde benim doğum Allah kısmet ederse 10 Aralık dedi doktorumuz zaman hemen geçsede bebişlerimize bir an önce sağlıklı bir şekilde kavuşsak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️
TeoMom Nehir__ce Erken doğurmazsam inşallah 20 Aralık gözüküyor doğumumuz🥰 cinsiyet öğrenebildiniz mi ben meraklardayım bu ara🤭
Nazendehanim Nehir__ce ay ben açmıştım da pek rövanşta olmadı 😂 benim 24 Aralık görünüyor 2 hafta kadar gerideyim sizden sanırım 🌸
afroditt cennetahaa bende doktorumun dediğine göre 9 Aralık’ta ikizlerime kavusucam Allah izin verirse 😍🥰
Der_0 TeoMom erken doğum olmazsa bizde 20 Aralık doğumumuz inşallah ben cinsiyet öğrendim kızmış 🫶🏻🥰siz öğrendiniz mi
haticeu54 TeoMom bizim ki de Happy moma göre 20 aralık yanlış hesaplamadıysam kaç haftalıksınız şu an
suleceren Nehir__ce benimde Aralık 22 gösteriyor ama son adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyor. 2li tarama yaptırdınız mı?
TeoMom suleceren Ben yaptırdım canım 2li test riski 1/4000 gibi bir rakam geldi çarşamba doktora gideceğim bakalım o ne diyecek 🥰
cigdeeemm Sumeyyeabdi benim 14+2 ama 7 Ocak gösteriyor sizin nasıl öne çekildi acaba gelişimi mi önde?
Stella_0 Nehir__ce Erken doğum olmazsa benimde son gün 13 Aralık gösteriyor 🥰 13+5 olduk bakalım doktorumuz %85 kız dedi. Ay sonu tekrar kontrolüm var. Bu arada bu sıralar aşırı kasık ağrısı çekiyorum herhangi bir problem yok artık hızlı büyüme evresine geçiyor dedi doktorum ama ne bileyim tuhaf oldum.
Nehir__ce Stella_0 bende geçen hafta gittim doktorum emin olmamakla birlikte erkek görünüyor dedi ama tam net bişe diyemedi Temmuz başı kontrolüm var ayrıca ikili üçlü testle uğraşmayalım kafamız rahat etsin diye genetik test yaptırdık oda 10 gün içinde çıkar dediler inşallah o sonucumda iyi çıkar kızlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nurellaaanur 14+1 oldum doğumum Allah kısmet ederse inşallah 12 Aralık bugün doktora gittim bebek ayaklarıyla kapatmıştı cinsiyeti öğrenemedik💜
BadoDe Benim gözüken 16 Aralık ve geçen hafta oğlumuz olacağını gördük gözümüzle 😁 Daha da değişmez sanırım
Kuskoysunlaryoluna Benim de 20 Aralık 12+5 deyiz. Dün ikili testi yaptırdık 10 gün sonra sonuçla beraber doktora gideceğim. Cinsiyet tahmini vardı doktorun ama yanılma ihtimaline göre öğrenmek istemedim ☺️