beyzanuruzumcu8087 Ne hissediyorsunuz 36+0 olucaz gece heyecanlıyım Rabbime sürekli dua ediyorum siz neler yapıyorsunuz herseyimiz hazır bu arada
Tahaninannesiii beyzanuruzumcu8087 biz de 35+3 oluyoruz gece. Her seyimiz tamam cantalar da hazir.. beklemedeyiz 🥳
ozlemkrkmz beyzanuruzumcu8087 34 + 3 bizde heyecanla bekliyoruz oğlumuzu günler geçmek bilmiyor herşeyimizde hazır 🥰😇
aslhankrhan94 beyzanuruzumcu8087 Aay bende 36 olucam bugün inşallah 🤲 Biraz heyecan biraz korku var 🙃 Zaman yaklaştıkça bir de merak alıyo acaba nasıl olacak kime benzeyecek onu kucağıma aldığımda ne tepki vericem 🤔 Rabbim sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin evlatlarımıza inşallah 🤲💙
Berenibeklerken beyzanuruzumcu8087 temmuzun ilk haftası dedi bana da doktorum tam gün vermedi ama bayramdan önce doğucak kızçem 😃 benim de bi tek Reflü yatağı kalmıştı bugün onu da aldık şükür bi eksiğimiz kalmadı. Beklicez artık çok heyecanlı beklemek😄
beyzanuruzumcu8087 AysegL89__ oyy rabbim kolay kurtarsın cümlemizi canım inşallah o da olur kısa zamanda eşya alınıyor sağlık huzur mutluluk versin rabbim eli ayağı düzgün olsunda
beyzanuruzumcu8087 Tahaninannesiii umarım dilediğinden de kolay olurr bu arada bende.sezeryan olacam.kizlar
Tahaninannesiii beyzanuruzumcu8087 aminn senin icinde insallah rabbim kolay dogum nasip etsin. Ben sezaryenden korkuyorum normal istiyorum bakalim artik nasip 😊
beyzanuruzumcu8087 Tahaninannesiii valla Haziran 2 de su geldi benden bir gece hastanede yattım ciğer gelistirici vurdular ilaç tedavisi gördüm sabaha kadar iki kere alttan muayene oldum catim çok darmis bende acı çektim ama o alttan muayene de sezeryana karar verdiler hemen çok şükür erken doğmadı şuan bekliyoruz tehlikeyide atlattik
beyzanuruzumcu8087 aslhankrhan94 inann aynı duygularr benimki aynı babasiii ultrasonu çok nett aynı babası bir tarafı bile bana çekmemiş 😹😹🥰🥰
Tahaninannesiii beyzanuruzumcu8087 gecmis olsun canim, insallah saglicakla kucagina almak nasip olurr… bebislerimiz saglikli olsunda sezaryen de olur normal de
aslhankrhan94 beyzanuruzumcu8087 Renkli de eşek sıpa pek göstermedi yüzünü. Kontrollerim de devlette oluyor göremiyorum bebeğimi 🥴 Sağlıklı olsun da babasına benzese de olur 🤣
Betullyillmazx 34+5 olucam yarım saat sonra 😅 kızımı bekliyorum bende temmuz da.. şuan her şeyi hazır epey bir panik olduğum için her şeyini hazırladım bekliyorum 😂 hayırlısı olsun inşallah😍