Betullyillmazx Bsr-12 Ay evet kesin öyle olurdu 😂 kediler gibi az surseydi keşke diyorum 😂😂 evet evet valla ha gayret dayanıyorum bismillah 😅😅😅
Annesininkurabiyesi Betullyillmazx aynı gidiyoruz nerdeyse bende 34 e gircem yarın zaman geçmek bilmiyor ama keyfini çıkarıyorum bu zamanların sanki içimden çıktığında onu içimde çok özliycem gibime geliyor bu aralar bu histeyim🥹
Betullyillmazx Annesininkurabiyesi yaaa hayırlı olsun şimdiden yeni haftan ❤️ karnımın içinde bende çok ozluycem o hisse bende giriyorum ama dokunup görmek o kadar ağır basıyor ki bu geri planda kalıyor 😅 sanırım günler geçtikçe çok zorlaması ile de olabilir hamileliğin 🥺 bir şekilde geçiyor artık 😅😅
Nur123aa kahvesever__ bende diyorum gel diye de beni dinlemiyor 37+5 olduk ne yapmam gerek gelmesi için hafif sancılarım var ama sizin yaptığınız her hangi bi şey var mı
kahvesever__ Nur123aa ben hiç birşey yapmadım sabah nişanım gelmişti gece suyum bir gün hastanede yattım sonradan doğum olduğu 9 ay boyunca her gün yürüş yapmıştım ben hurma yedim belki onların faydası olmuştur
Betullyillmazx Nur123aa canım benim bildiklerim arasında hurma merdiven ve squat hareketleri var. İlişki öneriyorlar mesela, perine masajı varmış onu öneriyorlar.. 36 haftadan sonra bende basliycam bunlara
Alazim Bende tam 35+4 şu an doğurmak istiyorum artık. Sıcaklar bunalttı,uyku zaten haram, hareket edemiyorum, 28 i dedi doktor ama bekleyemicem heralde bir hafta daha taşıyacak halim yok 🤦🏻♀️
Betullyillmazx Alazim Canim benim valla az kalmış bak o yönden düşün 🥺 evet valla saydıkların o kadar zorluyor ki.. Allah güç kuvvet versin ❤️ sezaryen mi olacaksın acaba bana da bir ay sonra temmuz 25 de gelir bebiş dedi de o yüzden sordum
Alazim Betullyillmazx evet sezaryen olacam normalde 12 Temmuz gösteriyor ama tek arterim doktor fazla beklemeye gerek yok 38 de alalım dedi gelişimine göre daha da erken olabilir dedi her hafta gidiyorum kontrole günler hiç geçmiyor gibi 🤦🏻♀️
kahvesever__ Betullyillmazx öyle olan da var mış benim ki öyle gelmemişti beyaz jel gibi sümsük gibiydi şeffaf tı
Hafize3536 Betullyillmazx bende 36+4 de doğurdum 6 gün oldu ay valla hala gücsüz durumdayım sezeryan oldum bende hep gelsin erkenden dedim geldi🤣🤣 cağır gelir konuş bolbol yürüyüş yaptım ben merdiven cıktım
Betullyillmazx Hafize3536 ay çağır gelir kısmına güldüm 😅 sonum o galiba 😂 Allah ne güzel kavusturmus sağlıklı sıhhatli maşallah Allah bağışlasın 😍 34 um ya şimdi korkuyorum da kuveze girer mi diye o yüzden çok aktif olamıyorum 🥺🥺
Betullyillmazx [silindi] demi bana da her gördüğüm 34-35-36 da doğuruyor işin ilginç yanı çoğu da sağlıklı doğuyor öyle olunca umudun yeşeriyor 😂
Betullyillmazx kahvesever__ aaaa bu bilgiyi iyi ki dedin banaa ben hep pembemsi bişey bekliyordum şimdi buna da dikkat ediyim
Hazarmanaz Benimde 36+5 doğum kanalınada girmiş. Normal doğum Ağrılarım oluyo zaten dün artık doğ diye ağladım sonrada diyorum vakti saati var . Biraz daha dursun psikoloji bi geliyo bı gidiyor 🥺
Betullyillmazx Hazarmanaz Ya kıyamam sanaaa 🙏🏻 Allah’ın saglikla vaktinde getirsin inşallah güzelce kavuştursun🌸 psikolojik olarak bıkmış ama anne olduğumuz için de endişeli sağlığını düşünecek şekilde davranıyoruz çok normal 🥺 sanırım bende o yolda ilerliyorum 🥺🥺🥺
Benjaminannesi Betullyillmazx ahshhaa bir de bunun bakımı var onu var bunu var ayvası var narı var Halide Edip Adıvar 😂😂😂
Betullyillmazx Benjaminannesi hahahaha 😂😂😂 benim mental olarak sağlık bu şekilde 😂😂 diyorum ki hicteyse bez parası mama parası vermiyorum kalsın da ağrılar sancılar gelince abooo diyorum kız doğ bakarım ben sana 😂😂
Yasemin8892 Betullyillmazx canım haklısın ama vakti gelince doğsun daha iyi bebeğimizin anne karnında geçirdiği bir gün dışarda geçireceği 3 Aydan daha kıymetli çünkü orda daha güvende ve besleniyor zamanı gelince doğacak zaten hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar anlıyorum seni artık çok özledin görmeden sevdin sabırsızlanıyorsun kavuşmak için ama bu son günlerinde daha özel ve güzel
Betullyillmazx Yasemin8892 çok teşekkür ederim hicteyse içim mutlu oldu 🥰 ben hamilelik döneminde eşimin işi nedeni ile evde 15 saat tekim. O kadar sıkıldım ki günler saatler bu yüzden geçmiyor aslında. İnşallah kızım doğsun diye bekliyorum ama dediğiniz gibi vaktinde güzel şekilde gelir inşallah 😍
Hafize3536 Betullyillmazx ya biz baya gel die baskı yaptık hergün konuştuk çiddi çiddi🤣🤣 34 erken canım. 35 den önce ben hep yattım sonra ayaklandım yavaştan ama geliceni belli ediyor çidden resmen ben ayaklarımın üzürinde sabit duramıyordum karıncalanıyordu