Halenurtrnplv 3 gün geçikti sizce ne zaman test yapsam erken gebelik testi aldım ama yapmadım henüz hamile olabilirmiyim?
Hesramm Halenurtrnplv ben adete 2 gün kala yapmıştım çıkmıştı eğer geç döllenme değilse şimdi yapsanız bile çıkar
Mine14 Halenurtrnplv ben 3 gün gecikmişti erken gebelik testi aldm ve çift çizgiyi gördüm hemen yapp😂
Hesramm Halenurtrnplv en iyi sabah idrarıyla çıktığı söyleniyo sabah bi deneyin hakkınızda hayırlısı olsun insallah ☺️
Hasretaytemur Halenurtrnplv gecikmesini beklememiştim regl günüm de yapmıştım testi çıktı sabah aç karnına yap istersen gönlüne göre olsun herşey
Halenurtrnplv Tugcek33 sen pozitif gördün mü peki hala yapmadım bekliyorum çarşamba falan yapım diyorum sonra üzülmek istemiyorum
Tugcek33 Halenurtrnplv gördüm çok şükür pozitif, umarım sağlıklı bir gebeliktir sağlıkla kucağına alabilirim🙏🏻 sen bilirsin ne zaman yapmak istersen.
Halenurtrnplv Tugcek33 umarım bende görürüm pozitif daha önce de yapmıştım ama negatifti bu sefer acele etmiyim dedim testde ama kasık agrısı var acayip ara ara giriyor böyle adetde gecikti
Tugcek33 Halenurtrnplv boşuna bekliyorsun bence belki hamilesin ve ona göre dikkat etmen gerekecek beklemek çözüm değil sonucu değiştirmez ki😳 varsa vardır yoksa neden yok ve adet olamıyorsun bu araştırılır.
Halenurtrnplv Tugcek33 belkide yapmam gerekiyor iki gündür çigköfte kokusu geliyor canm istiyor durduk yere ben yapım bence test
Deletedmom_85 Halenurtrnplv 3 gün geçtiyse ve elinde, erken gebelik testi varsa yüzde doksan çıkar canım. İnşallah vardır bizde merak ettik yaparsan bize de haber et. Güzel dileklerimizi mahrum etmeyelim 😁♥️
Halenurtrnplv Deletedmom_85 var test aldım ama bekliyorum işte 4 gün oldu adet olmadım yarında bekliyim salı falan yaparım dıye düşünüyorum 🤔🙈 inşallah olurda bu mutlu haberi hemen yazarım buraya. ❤️