JaDe80 Aytiii bu tabloyu görünce netten yazayım dedim böyle bişe yazmış 4. Ayın içindeymişim herhalde
Aytiii leona98 burda paylaştığım şekile göre 7 aylıq olmuşuq😅 28 hefteye sabahdan girirem inşallah, sizde neçenci heftedir? sizde Türkiyede yaşayırsız?
Aynur6152 Aytiii 36+0 ☺️ 9. Ayimiza girmiş bulunmaktayız kızımla şükürler olsun ☺️🙏 sağlıcakla kucaklarimiza da alırız inşallah 🙏🙏
Ezgicck Aytiii valla ilk doğum inan bende iki aradayım 30 haftada döndü kızım şuan baş geliş doktor normal diyor yürümekte zorlanmaya başladım aşırı derecede baskı yapıyor alt tarafa bide çok kilo almadım alsam hep mahvolurdum heralde 😂 normalden de korkuyorum bir yandan doğum geldi ben karar veremedim 😂
Aytiii Ezgicck bende 27. haftada ters durmuş, doktor dedi böyle kalırsa sezaryan olucak..ben sezaryandan yanayım..aşırı korkuyorum..bide Bodrumda yaşıyorum düzgün doltor bulmak okadar zorki. İnşallah sağ sağlim sorun, güzel doğumunuz olur Amin🙏🏻
ikizekiz Aytiii Bebişlerimle 35.haftaya giriyoruz inşallah. 1 2 hafta daha kalırlarsa çok memnun olurum😅
Aytiii ikizekiz tek bebeklele bukadar zorluk çekiyorum, ikizlerin hamileliyinde kim bilir nasıl zorlukları vardır diye hep düşünüyorum
Ezgicck Aytiii Amin canım inşallah cümlemiz sağlıkla kolay doğumlarla alırız kucağımıza 🥰🙏 doktor bulmak kadar sıkıntılı bir durum yok zaten ya
ikizekiz Aytiii 33.haftaya kadar her şey çok iyi ilerledi. Çok bir ağrım sızım olmadı açıkçası. Ama bu hafta sanki dizlerim taşımıyor, hemen yoruluyorum. Sadece bu😊 Allah kolaylığını da veriyor galiba. Hepimiz bebeklerimize sağlıklıca kavuşalım inşallah