Puddingin Melikekumru15 normalle baslayacak caım sonrasinda olmazsa sezaryen olacak :) jole surecekler doğumun açılma olması icin.
JaDe80 Şimdi netten baktım 14 haftalık hamilelik 3 ay 8 güne denk gelir. Bu da 4. ayın içerisinde olunduğu anlamını taşır. 14 haftalık hamilelik 2. üç aylık döneme denk gelir ve bu dönem de ikinci trimester olarak adlandırılır. böyle yazıyor
Aytiii JaDe80 bilemedim…2.ci trimestırda olduğunuz evet ama diğerini anlayamadom. Mesela ben geçen doktoruma gittiyimde bana 7. aya geçtin dedi bende 6. ayda sanıyordum hatta 6. ayı geç 5 aylık sanıyordum🙈
JaDe80 Aytiii bu tabloyu görünce netten yazayım dedim böyle bişe yazmış 4. Ayın içindeymişim herhalde
Ays_cskn Aytiii normalde 22+3 tum ama detaylida en son 21 + 1 ciktim hangisini baz almaliyim sizce 21 haftalikmi diyeyim 22 mi doktoruma gitmeme 3 hafta daha var kismetse🤔
Aytiii Ays_cskn Doktora adet tarihinize göre söyleyin, ultrasonda farklı oluyor. Bende de 27+6 ama ultrasona göre daha 26. haftadayım
Ays_cskn Aytiii son adet tarihime gore 22 + 5 oldum ona gore devam edeyim gidincede sorarim seker yuklemem var 24.haftada ona gore randevu ayarlamaya calisiyorumda erken gitmis olmayayim demistim tesekkurler😊
Aytiii Ezgicck bende 27. haftadan başladı🙈 siz iyisiniz😊 normal doğum mu düşünüyorsunuz? ben sezaryan düşünmeye başladım🙄
Ezgicck Aytiii valla ilk doğum inan bende iki aradayım 30 haftada döndü kızım şuan baş geliş doktor normal diyor yürümekte zorlanmaya başladım aşırı derecede baskı yapıyor alt tarafa bide çok kilo almadım alsam hep mahvolurdum heralde 😂 normalden de korkuyorum bir yandan doğum geldi ben karar veremedim 😂
Aytiii leona98 burda paylaştığım şekile göre 7 aylıq olmuşuq😅 28 hefteye sabahdan girirem inşallah, sizde neçenci heftedir? sizde Türkiyede yaşayırsız?
Kardelen_0101 Bizim cinsiyet Kiz olma olasılığı yüksek demişdi doktor 3 aylıkken şimdi gittik erkek görünüyor dedi acaba belli olmuşumdur artık 16 2
Fatma0090 Kardelen_0101 evet canım 14 haftamda görebildik inatcı Bi oğlum var vaktinde sağ sağlim nasip olursa inşallah 🤲🏻
Tugcek33 Aytiii teşekkür ederim inşallah🥰 güzel gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi❤️