Damla0671 Snemgokbil ya bende doğum sezeryan olacak kalp çarpıntısı panikle daha çok olur birşey olur diye korkuyorum
Damla0671 Snemgokbil Allah’ım hepimizi sağ salim doğum yapmaya nasip etsin inşallah bebeklerimizi de korusun inşallah Allah’ım 🤲🤲🤲
esrasorgunn @Damla0671 Evet biliyorum tansiyonu ölçerken nabızda ölçülüyor çok çarpıntım olduğunda 110-120 arası çıkıyor
esrasorgunn @Damla0671 Sende de büyük ihtimalle ritim bozukluğu olabilir çok yüksek çıkıyor nabzın benim 110-120 fazla geliyor dayanamıyorum senin daha zorlayıcı oluyordur ihmal etme detaylı bir şekilde doktora görün bence
Damla0671 esrasorgunn gittim balım holter takıldı çarpıntı holter takılıyken de olmuş 156 Lara çıkmış ama hamile olduğum için şuanda ilaç veremedi bebeğin gelişimini etkiliyormus ilaçlar
esrasorgunn @Damla0671 Aynı bana da ilaç verdi doktor ama kadın doğumcum kullanmamı istemedi doğuma kadar Allah yardımcımız olsun sonrasında ilaç kullanıp rahatlarız umarım 🤲🏻Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🤲🏻
Damla0671 esrasorgunn Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun gerçekten eğer troit hastalığın varsa o daha çok çarpıntı yapıyor haberin olsun kuzum TSH na bir baktır canım benim
esrasorgunn @Damla0671 Tsh değerim normal hamileliğimin başından beri ondan yana sıkıntım yok çok şükür ☺️Amiiin inşallah 🤲🏻
MehtapBshn Damla0671 bende de aynı durum var nodüllerim için ilaç şevotiron kullanıyorum ama carpıntım oluyor
Annecik02 Damla0671 bende de oluyodu arada bir oturduğum yerde birden çarpıntı başlıyordu.. gebeliğin de verdigi vücuduttaki kan akışı fazlalığından diye tahmin ediyorum..
Damla0671 Benim biraz fazla ama öyle oturduğum için değil sadece genelde hergün yaşıyorum maalesef Allah’ım yardımcımız olsun