Damla0671 symaaaaaaa ayy inşallah benimde geçer lütfen dua edin yaaa birde benim haşimato yani tiroid hastalığım var bunun ilaçlarına carpintima etki ediyor galiba
babysare Damla0671 benim de 130 larda 37 haftadır böyle hep. Geçen hafta ekg çekildim hamileliğe bağlymış. Kan basıncımız yüksek olduğu için hem bebeğe hem bize kalp kan ponpaladığı için oluyormuş. Mecburen doğuma kadar sabır…
MehtapBshn Damla0671 bende de aynı durum var nodüllerim için ilaç şevotiron kullanıyorum ama carpıntım oluyor
babysare Damla0671 dedim ya canım 37.haftamdayım 37 haftadır böyle. Hamileliğimin başından beri çekiyorum maalesef doktor normal gebeliğe bağlı dedi
Damla0671 babysare seninki kaça kadar çıktı kuzum en yüksek Dr normal de ilaç kullanman gerekiyor ama hamilesin veremem dedi kardiyoloji bana
Hamisbirhemsire Damla0671 teşekkür ederim inşallah geçer senin de arada benim de oluyor ama gerçekten dayanılmaz hal alıyor nefesini bile kesiyor insanın çarpıntı
babysare Damla0671 130 a çıkıyo hatta hep 130 larda canım. Ama ekg çekildim geçen hafta orda da normal çıktı anlamadım. Tansiyon ölçerken nst de yüksek hep 130 larda. Kalbim de bazen ağzımda atıyo zaten. Doktor o yüzden kardiyolojiye yönlendirdi orda sorun olmayınca gebeliğe bağlı dedi bencede öyle çünkü eskiden yoktu böyle problemim. Doğumdan sonra geçer diyo herkes
Damla0671 babysare yok kuzum bnm 160 oldu maalesef bnmki sanırım tiroid ilaçlari ile de etkili olabilir inşallah bir daha yaşamam çarpıntıyi o kadar korktum ki hafta sonu anlatamam ama işte normalde ilaç veriyorlar ama hamilelikten dolayı veremedi kardiyoloji Dr u
esrasorgunn @Damla0671 Benimde hamileliğimin başlarında tansiyonum yüksek çıkıyordu birde kalp çarpıntım fazlaydı hatta bi gün o kadar kötü oldum ki acile gitmiştik EKG de çarpıntı olduğunu söylemişlerdi kendi kadın doğumcum kardiyolojiye gitmemi söyledi holter takıldı hem tansiyon hem kalp ritmi için tansiyonum normaldi ama kalbimde ritim bozukluğu tespit edildi ilaç verdi ama kadın doğumcum kullanmamı istemedi 26.haftadayım ilk zamanlara göre şuan daha da arttı gece uykumdan uyandırıyor ama yapıcak bişey yok maalesef doğumdan önce tekrar kontrole gitmem gerekicek muhakkak kardiyolojiye görünün
esrasorgunn @Damla0671 Kaça çıktığını hatırlamıyorum doktor söylemişti aslında ama çok önemli bi seviyede değil takipte kalmalıyız demişti benim gibi hamile olup daha yüksek seviyede olanlar varmış o yüzden tekrar gelmemi istemişti hamilelikte daha fazla yükseldiği için
Damla0671 esrasorgunn şuan kaç haftalık sanırım 26 haftalıksin çarpıntın devam ediyor mu eve parmakla ölçülen veya tansiyon aleti aldinmi nabzını ölçmek için
esrasorgunn @Damla0671 Evet şuan 26. haftadayım ve daha da arttı çarpıntım tansiyon aleti var evimde tansiyon konusunda sıkıntım yok ama nabzım genelde yüksek çıkıyor
sedagumus Benim de kalp çarpıntım çok kuvvetliydi, kalbim de hızlıydı, 12. haftadan sonra düzenli Demir kullanımı ile toparladı
Snemgokbil Damla0671 doğuma kadar oldu bende sonra düzeliyor ama doğumda da sezeryansa tansiyon yüksekliğinden fena oldum benimki doğumdan snra geçmişti
Damla0671 Snemgokbil ya bende doğum sezeryan olacak kalp çarpıntısı panikle daha çok olur birşey olur diye korkuyorum