HandanOsman Ben henüz 36+5 im. 37 ye az kaldı. 10 ekim tahmini Doğum günü. Belimin ağrısı çok arttı ve dakika başı tuvalet🙄 son 23 gün ama günler geçmiyor sanki çok sabırsızım. Sizde durumlar nedir?
busrasahinn HandanOsman 36+6 yım her gün ağrım var ama bugünki bı baskaydi nst de sancı yok ama 1 cm açılma çıktı 20 sinde tekrar gidicem bakalım noluyo dogsaydi bı hayırlısıyla 😔
Kbra91 38 hafta girdim bende bebegim kanala girmiş ama hiç bir agrım yok 🙄 sabırsız bir şekilde bekliyorum kızçemi😍😍
PasaninAnnesi HandanOsman 36+4üz bizde gecmiyo günler gercekten hala sayiyorum cok var diyorum valizimi bile tamamlayip kapatmadm daha bu sebepten hala erken gibi üşengecim 🙈
AysenurAydogdu gzmerdn canım merhaba bizim seninle aynıymış günümüz de sezeryanın isteğe bağlı mı nst de sancı filan çıkıyor mu
Ozlemozlm Bnde 37 hafta 1 gn bi haftadan fazla bnmde gaz sancim ver ve ishal nasil gecer bilmiyorummmmmm 😂😂😂 doguma ishale girmk istemiyorummm
HandanOsman Bende kilosunu Çarşamba öğrenecek. Erken Doğum riski ve 1cm açıklıkla bu haftaya kadar geldim. Ama anlaşılan erken doğacağı falan yok😌
Naz555 HandanOsman bugün itibariyle 37 haftalık olduk bızde ☺️ 28 eylül sabahı kucagımda olacak yavrum cok heyecanlıyım 😊😊
Gamze1903 HandanOsman 37+1 ben artik hicbisy yapasaim gelmiyo hep uzanmak istiyorum ama oda yok hic rahat pozisyon bulamiyorm💆bide tuvalet sorunu var tabi😔 he bide arada alt tarafta bi baski geliyor diyorumki cocuk cikacak simsi az kaldi😁😂 gelsin valla arrtik skldik ben birazcik💆😔
Ozlemozlm Gamze1903 senle ayniyiz bnde 37 hafta 1 gnluk tuvlet slrunu senin ishal ve gaz sancisimi bnmde oyle de iki haftaya yakimdir
Mlkhmt Gamze1903 doktor bırsey dedımı yaşlanmanla ilgili benım kı suanlık sorun yok dıyor ama ekrana baktımda büyümüştü beyaz yer çok devlete gidiyorum çokta güvenmiyorum da devletlere
Naz555 Ozlemozlm evet canım sezrym olcm cnku bebegım iri bebek ıkı hafta onden gıdıyor kılosu gelısımı
Gamze1903 Mlkhmt cumrtesi kontrole gittgmde bakti sancin olsaydi alicaktim.bebegi dedi ama sancim yoktu bebekte iyi gozukuyordu almadi bu haftada gelebilir haftyada gelebilir dedi merdiven cik hurma ye kendin baslat dedi bekliyoruz bakalm🙏💙