Chan Kumral60 Valla bu hastaneler şaşırdı hepten. Ben 7 hafta önce nisaya detaylı için sormuştum 480 demişlerdi, geçende bir bayan sormuş 570 mi ne demişler. Yılbaşı bile gelmeden zam 😅
eeylem Chan küçükçekmece tarafında bildiğiniz uygun bi hastane varmı? Benim daha 26. Haftam değerlendirebilirim 😂
Chan BrcnBlgn Şu an muayene 75₺, normal doğum 1500, sezaryen 2000₺. Şubatta yeni fiyatlar gelecek ve zam yüzdesi belli değilmiş.
Kumral60 BrcnBlgn canim normal dogum 1500. Sezaryan sanirim 2000 tl muayene de 75 tl subat sonu zam gelcekmis dogum fiyatlarina.
Kumral60 eeylem Hic duusnme bile daha fazla orasi cnm ben oraya da gittim 😁😁 en uygun sadik ahmet ama doktor suratsizin teki.
BrcnBlgn Chan Cok tsk ederm canm bende sariyer tarafindayim hastane ariyorum yorumlari iyi gordum bi muaneye gidecegim.)
Chan Valla bir kere daha doktor değiştirmeyi psikolojik olarak kaldıramayacağım sanırım, el mecbur doğuracağız. Ben kendimi her ihtimale karşı 3000'e hazırladım. 😀
BrcnBlgn Chan Tuba hanima gidicem okudum yorumlarinizi.) muanesi azda olsa uzun suruomu ilgileniomu cnm bide ctesileri randevu alablioruz dmi